Glimt fra en bogreception


I går holdt vi bogreception inde på Politikens Forlag for at fejre udgivelsen af min smukke bog, det var en dejlig eftermiddag, og jeg var meget taknemmelig for at se så mange af jer.

Maden var god (sagde kokken).

Min redaktør sagde nogle pæne ting om mig. Jeg blev selvfølgelig lidt forlegen og kan lige nu kun huske, at hun sagde, at jeg har hvinet meget (weeeeeeh!), og at jeg skriver godt. Særligt sidstnævnte bliver jeg bare aldrig træt af at høre! Og så afslørede hun, at min bog er blevet solgt til et islandsk forlag og udkommer på Island til august. Er det ikke bare mega-sejt? LCHF på Island!

Flere af jer var mødt op og nogle af jer havde endda rejst langt for at komme, og det var dejligt at få sagt ordentligt hej og få sat ansigt på navnene. Jeg fik jo dog slet, slet ikke talt noget nær nok med nogen, men i må tage revanche en anden gang. Jeg ved godt, at det er usportsligt at lægge billeder på af andre, så det beklager jeg på forhånd.

Der var masser af smukke damer til stede. Bl.a. mit trofaste team ud i hverdagsbobler, som tæller en en hardcore kommende triatlet og den smukke blogger fra Backinmyday. Min datter er dog ikke på ikke gammel nok til bobler, må jeg hellere lige indskyde.

Der var ikke mange mænd til stede. Til gengæld var de flotte, dem der var der.

Til sådan en reception får forfatteren åbenbart også gaver. Jeg har dog på fornemmelsen, at de gaver jeg fik, var en anelse atypiske ift. den traditionelle receptionsgave. De talte nemlig fx en bakke frisklagte æg fra Henriettes høns, en Västerbottenost, en meget unik t-shirt, hjemmelavede kreasager, et oliventræ og en masse forskellige slags sundt fedt.

Der blev også tid til at signere et par bøger.

Og tale med allersødeste Rikkeprikke (undskyld Rikke!).

Nå ja, og mine søde børn var også med i dagens anledning, og jeg tror, de skal have dobbelt-op på ugepengene, for de opførte sig eksemplarisk. Silas illustrerer her konceptet med “mad på pind” med en spegepølse på en tandstik. Jamen, det bliver bare aldrig kedeligt! Det barn er glad så længe der er mad i sigte.

Og nu er min blogtid for i dag udløbet. Jeg skal nemlig en tur ud til TV2 Lorry senere på formiddagen, hvor jeg skal lave blomkålspizza og tale om min bog og LCHF i programmet LOUNGE. Hvis du vil se det direkte, er det vist kl. 11.30. Ellers satser vi på, det havner på nettet bagefter. 

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

27 kommentarer til “Glimt fra en bogreception”

Skriv en kommentar

 1. Kære Jane
  Landmusen er lige landet ;)så bedre sent end aldrig ;)
  Det var utroligt hyggeligt at møde dig og alle de øvrige bloggere.
  Var ikke bare lidt nervøs men meget nervøs- det er syret når man kun kender dig af udseende ;) Vi skulle næsten ha haft navneskilte.

  Dejligt at du ikke taggede os når man nu står der og ser forblæst og rød ud i hovedet LOL
  Håber at du også får tid til at lande lidt og ikke skal være PÅ hele tiden .

  Pas på dig selv og nyd sucessen.

  Svar
  • Det var så dejligt at møde dig og vi skal helt sikkert drikke et glas vin sammen i løbet af sommeren :-)

   Svar
 2. Tillykke!!! Har dog lige et spørgsmål; jeg køber af princip aldrig bøger før jeg har lånt og læst dem på biblioteket… Er bog-narkoman, så det er en slags nødvendighed :-). Jeg kan bare ikke finde din fine bog når jeg søger… Ved du hvornår den er tilgængelig på bibliotekerne? Er jo ret sikker på jeg gerne vil ha’ den, men det er et meget godt princip for mig :-)

  Svar
  • Jeg ved faktisk ikke hvordan det foregår med bibliotekerne, men mon ikke det er op til det enkelte bibliotek at tage den hjem? Jeg låner faktisk også selv flere bøger på biblioteket, inden jeg køber. Ellers ville jeg jo løbe tør for plads i mit hus ;-)

   Svar
 3. Tak for en rigtig god oplevelse, det er en af dem, der ryger i honningdepotet :) Det var så fint at møde dig, det gjorde mig rigtig glad, og du var lige så skøn, som jeg havde forestillet mig :)
  Hold nu fast nogle velopdragne børn! Trine og jeg snakkede et par gange om, hvordan det havde forholdt sig, hvis VORES børn havde været der!
  Tak for invitationen. Og nu har jeg ikke tid til at skrive mere, for nu kommer du i Lounge, så hej hej :D

  Svar
  • Og tak for den med børnene! De er normalt gode og velopdragne, men jeg må indrømme, at jeg også var imponeret over dem i går – og så er de jo lige lidt ældre end dine ;-)

   Svar
 4. Næh hvor fedt! :-)

  Jeg stemmer også for en foredragsturné. Vi har et fremragende forsamlingshus i Taastrup – og et bibliotek, så du ku godt holde 2 :-)

  Svar
 5. Det var så fint et arrangement og rigtig dejligt at møde dig :) Og alle de andre bloggere også, selvfølgelig :)

  Svar
 6. Ej sikke nogle fede og originale gaver!
  Nu kan det ikke vare længe inden vi skal se dig på foredrags turné, så glæder jeg mig til at du slår vej forbi nordjylland! For det gør du, ikke også? Sig nu ja, sig nu ja! :D

  Svar
 7. Kæreste Jane
  Hvor ser det bare dejligt ud. Jeg er glad for at du blev fejret så godt, det fortjener du uden tvivl :-) ØV at jeg ikke kunne komme, men glæder mig til at ny dag i nær fremtid i dit skønne selvskab ;-)
  Kærligst Charlotte

  Svar
 8. Kære Jane,
  TAK for i går. Det var dejligt at være med, og det var en fornøjelse at se dig og din familie (og flere af Madbandittens læsere) “live”. Lækker mad, og god stemning. Du kan virkelig være stolt.. Af din bog, dine børn og hele arrangementet. Wuhuuu! Vi ses til sommer ;)

  Svar
 9. Kære Jane,
  Hvor ser det hyggeligt ud, hvor ville jeg gerne have deltaget og mødt dig og alle den andre blogger-piger. Dejligt, du havde en hyggelig dag med god mad og godt selskab.
  Du må lige linke til din TV-debut, når den kommer på nettet, det vil jeg ikke gå glip af.
  Ha’ en fantastisk weekend.
  KH
  – frk. sveske

  Svar
 10. Ihhhhh, hvor ville jeg dog gerne have været der, men butikken var jo fuld af skønne LCHF kunder her, så havde ikke mulighed for at slippe afsted.

  Men hvor ser det bare ud til at have været en hyggelig reception – og uhhh, skønne gaver :)

  God weekend

  Svar
 11. Jeg vil også lige sige tak for det fineste arrangement, den hyggeligste eftermiddag og det lækreste mad – ingen af tingene var dog en overraskelse :) Og så vil jeg ellers se frem til at se dig (igen) i TV om ikke så længe – held og lykke med det, det skal du nok (også) klare forrygende! :D

  Svar
 12. Tak for igår! Det var super hyggeligt at møde dig og jeg håber vi en anden gang får lejlighed til at snakke mere sammen :)
  Og sikke nogle søde og pæne børn du har dig. Dem kan du godt være stolte af – alle 3 (Silas, Vega og bogen) ;D
  – Camilla

  Svar
  • Jeg er megastolt af dem alle tre ;-) Tak fordi du kom, Camilla. Næste gang må vi få snakket lidt mere!

   Svar