Disse glaserede kyllingelår er lavet med den lækreste honey-mustard-inspirerede marinade af dijonsennep, grov sennep og sødning. De giver de glaserede kyllingelår en dejlig karamelisering og sød-syrlig smag.
Honey mustard er genialt til kylling, både til marinade og dip. Jeg turde dog ikke kalde den for honey-mustard kylling, da den jo ingen honning indeholder. I stedet har jeg sødet sennepsmarinaden med Sukrin Gold. Det giver den søde smag men uden honningen.
Glaserede kyllingelår
Føj til favoritter Udskriv PinIngredienser
Honey-mustard-inspireret marinade
- 1 spsk Sukrin Gold
- 1 spsk dijonsennep
- 1 spsk grov sennep
- 2 spsk olivenolie
- salt og friskkværnet peber
- 2 tsk frisk rosmarin hakket
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
- Læg kyllingelårene i et ovnfast fad.
- Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
- Gnid kyllingelårene ind i marinaden.
- Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter til kyllingen har fået farve og er gennemstegt.
- Server fx med coleslaw.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Tilbehør til glaserede kyllingelår
Du kan spise de lækre glaserede kyllingelår sammen med det meste. Jeg ville måske vælge en traditionel coleslaw, mellemøstlig grønkålssalat eller måske hvidkålssalat med pære og knoldselleri. De ville allesammen være super lækre til.
Andre opskrifter med sennep
Jeg er stort fan af de sød-syrlige opskrifter og bruger ofte sennep. Generelt synes jeg, vi bruger sennep alt for lidt, så det prøver jeg at ændre på. Hvis du også er vild med sennep, vil du måske også være vild med svinekoteletter med sennepssovs, glaseret skinke, sennepsbagt laks, græskargratin med sennep og ost eller kylling i sennepssauce.
Lyder og ser lækkert ud.
Linket til græskargratin med ost, leder hen til sennepslaks.
Just saying 😉
Nå for pokker! det er straks rettet – tak :)