Giv LCHF året rundt i julegave!


Er du en af dem, der ærgrer sig over, at LCHF ÅRET RUNDT først udkommer til januar, fordi du rigtig gerne ville give den i julegave? Så har du nu mulighed for at give et gavekort til bogen.

DET FOREGÅR SÅDAN HER:
Du sender en mail til mig på madbanditten@gmail.com med navn og adresse og en portokode* på et brev på 50 g og så sender jeg dig et fint gavekort, som du kan lægge under træet juleaften. Bogen skal du dog selv købe i boghandlen efter nytår eller hos fx Saxo til levering på udgivelsesdagen.

*Portokoden køber du via mobilporto eller du kan købe porto online.

DEADLINE!
Sidste frist for bestilling af gavekort er torsdag d. 18 december. Derefter er det ikke længere muligt at få tilsendt gavekort. Jeg gentager lige: Sidste frist for bestilling af fysisk gavekort fra mig er torsdag d. 18. december. Det samme gælder i øvrigt, hvis man vil give en signeret kopi af en af mine andre bøger i julegave. Torsdag d. 18. december. Du kan selvfølgelig stadig godt forudbestille bogen efter den dato. Det er bare mig, der ikke har mulighed for at sende gavekort derefter.

VIL DU PRINTE SELV?
Du kan også selv printe gavekortet ud – hent filen ved at klikke her: LCHF_året_rundt_gavekort

Gavekort - LCHF ÅRET RUNDT

linje.png

Indlægget indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik.

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Giv LCHF året rundt i julegave!”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane,
  Jeg har begge dine tidligere bøger, men synes at der er en del overlap (læs = de samme opskrifter – altså hvis man har købt “Mæt & Slank med LCHF” er der ikke megen grund til også at købe “LCHF – Brød & kager” – hvordan er det med “LCHF – Året rund”? Kan vi forvente 100% nye opskrifter eller er der overlap fra dine tidligere bøger?

  Svar
  • Hej Lars
   Brød&KAger er jo en opsamling, så i den får du kun 18 nye opskrifter. Mæt&Glad og Mæt&Slank burde ikke have overlappende opskrifter og LCHF Året Rundt er også helt sin egen. Men da ingredienserne jo er de samme, vil du ikke kunne undgå at synes, at noget ligner noget du kender, og hvis du er dygtig til selv at finde på, behøver du ikke flere af mine bøger. Vent evt. til den udkommer og bladr i den i boghandlen først.

   Svar
 2. Hejsa
  Jeg har allerede bestilt og betalt bogen hos Saxo…kan jeg mon få et gavekort til at putte under træet alligevel?
  God jul og godt nytår.
  Mvh Mette

  Svar