Gæt et produkt!


Jeg handler ind imellem hos nemlig.com, og som et led i deres kundeservice får man tit en ekstra lille gave med sin bestilling. I sidste uge fik jeg en lille pakke Cheerios (tak tak!), og i dag fik jeg denne. Kan du gætte, hvad det er?

Det er alligevel en lang ingrediensliste!! Hvis du ikke er forarget nok allerede, kan du læse HER om, at det oven i købet er noget, som du iflg. vores Fødevarestyrelse trygt kan spise. Tak, men nej tak! ;-)

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

28 kommentarer til “Gæt et produkt!”

Skriv en kommentar

 1. Klam læsning – men må indrømme, at lige netop den der variant smager virkelig godt! Skal jeg have lidt guf i weekenden, skærer jeg sådan en ud i bidder og slik’ker af den :-D får det helt dårligt med mig selv nu ;)

  Svar
  • Ej really? Har aldrig tænkt på at nogen ville spise dem for smagens skyld. Troede udelukkende de var til selvpineri ;-)

   Svar
   • Haha – really! Lige præcis choko og mint kombi er ganske god smagsmæssigt – og så længe det max er én om ugen, går det nok … Har hidtil lukket øjnene og ignorerer bagsiden af pakken ;-)

    Svar
 2. Det værste ved det hele er at den slags “slanke”produkter er ved at blive almindelige i dagligvarerbutikkerne, hvor de jo i høj grad købes af normaltvægtige mennesker, der tror at det er et sundt valg. Slankeprodukter hører i min verden til på apoteket! (og forbydes!)

  Svar
 3. Altså når man pludselig ser indholdet, så tænker jeg ja,man får da noget for pengene, men spørgsmålet er om man har lyst til at ssætte tænderne i det!!! Det er jo chokerende, når vi taler om en sundhedsbar!!!

  Svar
 4. alene ingredinslisten fik mig til at miste lysten.. og helt enig: hvorfor erstatte et godt måltid bestående af ægte mad med en chokoladebar og en masse mærkeligt og for få kcal?

  Svar
 5. Men indrømmet – der er da mange spændende ting i den, ikke? Jeg kom til at sidde og smågrine, inden jeg var færdig med at tyde indholdet. Jeg troede f.eks. ikke, man spiste glycerin. Jeg er da vældig imponeret over, at man overhovedet kan sælge sådan en gang kemi. Det var dagens joke.
  Mia

  Svar
 6. Om jeg gider erstatte et måltid med sådan en lille fesen muslibar – nej ellers tak da!
  Jeg vil i stedet glæde mig til min frokost med salat af blomkål vendt i citrondressing og dild og hjemmelavede spinatfiskedeller :D

  Svar
  • What? Chokolade? Jeg fik også rødvinen. Nupobar og rødvin. Så er der lagt i ovnen til en rigtig hyggeaften. Men ingen chokolade… :-(

   Svar
 7. Yes, lige præcis en nupobar. Med mintchokolade. Adderbadder!

  Erstat et måltid med denne chokoladebar, der indeholder 214 kalorier og gå ned i vægt??? Who are you kidding? Jeg vil gerne se det menneske, der kan blive mæt af 214 kalorier, hvoraf 40 % af energien kommer fra kulhydrat. LOL

  Svar
  • Tja, faktisk er jeg sådan en, der godt kan blive mæt af det… Altså min morgenmad er som regel grød lavet af 1 dl ruggryn og 2 dl letmælk, plus lidt salt, vanillepulver og et drys kokosmel. Og det er nok ikke ret meget mere end ca. 250 kcal. Men det holder mig mæt i 4-5 timer! Jeg er dog ikke særlig sulten om morgenen ;) Og nej, jeg spiser ikke LCHF, men derfor må jeg vel gerne læse din dejlige blog alligevel…

   Svar
    • hej jane ville bare lige sige at det faktisk virker og at jeg har tabt mig 5 kilo indtil vider og at man rent faktisk bliver overrasket over hvor mæt man er sidst på dagen når man skal have sidt sidste måltid jeg nåede halvvejs igennem min nupo suppe på 114 kj og gav simpelthen op på grund af mæthed og det er faktisk også sunder end det meste mad og jeg er ekstremt glad for denne nupo kur er blevet opfundet for det smager jo præcis lige som slik ;)

     Svar
     • Jamen det er dejligt for dig at du bliver mæt, men vi to bliver nok aldrig enige om at nupo er sundere end rigtig mad…

 8. en “sund” bar som hjælper dig til at tabe dig når du spiser lige præcis dén istedet for — ørhm — rigtig mad? :D

  Svar