Fyldte svampe med chorizo og ost


Fyldte svampe med chorizostykker og ost – det er næsten svært ikke at blive glad ved tanken, ikke?

De fyldte svampe, jeg har lavet her, kan både gå som lidt fancy tilbehør, en lille hapser inden middagen eller som en let frokost.

Fyldte svampe med chorizo og ost - KETO - LCHF - Low carb

Fyldte svampe med chorizo og ost

Føj til favoritter Føj til favoritter Print Pin
6
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Fjern stokken fra svampene og hak dem fint (altså stokkene).
  • Sauter hakkede svampestokke, løg og hvidløg i smør i et par minutter uden at det tager farve.
  • Hak tomaterne og chorizoen og kom dem på panden og svits dem med i et par minutter.
  • Tilsæt flødeost og fløde og rør det sammen til det smelter.
  • Tilsæt krydderier og ost og rør til det er en smeltet masse
  • Rør krydderurterne i til sidst og smag til med salt og peber.
  • Fyld massen i svampene.
  • Opvarm ovnen til 200 grader og bag de fyldte svampe i ca. 20 minutter, til de er gyldne og svampene møre.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Energiberegning

PR. PORTION
Kcal 297
Kulhydrat 6g
Protein 14g
Fedt 24g

Flere fyldte svampe

Jeg har tidligere lavet fyldte portobellosvampe med ost og bacon, og disse er jo lidt i samme familie.

Er I kommet godt i gang med året derude?

Jeg er lige ved at have halet ind på året og min næste uge ser lidt mere almindelig ud.

Søren er jo en uhelbredelig tidsoptimist. I denne weekend, dvs. den weekend, der følger den absolut travleste uge på hele året, fik han lige arrangeret, at vi skulle have middagsgæster fredag og hele Silas’ fodboldhold til frokost lørdag.

Perfekt!

Og begge dele var drønhyggeligt men for pokker, hvor har jeg lyst til at slå ham over foden med en hammer nogle gange, når han begynder med sit ‘vi kunne jo liiiiiiige….’

Nå men nu videre til de lækre fyldte svampe. Chorizo smager jo så godt, og jeg kommer altid til at tænke på, at det er sært, at jeg bruger den så sjældent. Den pepper jo virkelig op.

Fyldte svampe med chorizo og ost - KETO - LCHF - Low carb
Fyldte svampe med chorizo og ost - KETO - LCHF - Low carb

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Fyldte svampe med chorizo og ost”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Hej Dorte
      Det er måske fordi de jo sjældent bruges som et selvstændigt måltid, så portionsstørrelse vil jo afhænge af hvad man i øvrigt har på tallerkenen…

      Svar
      • Tak for svar.
        Så det ville ikke være helt forkert at at spise 1-2 svampe alt efter størrelse og lidt salat/ grønsager til.

        Svar