Fyldte æg med laks og agurkesalsa


Fyldte æg er jo en favorit på morgenmads- eller brunchbordet. Min opskrift er lidt moderne ift. de klassiske opskrifter på fyldte æg for jeg har fyldt mine med varmrøget laks og en agurkesalsa med rødløg og granatæblekerner.

Fyldte æg er også populære på det kolde bord til fx påske, men lad mig indrømme blankt her, at jeg spiste dem allesammen selv som et måltid og havde dem altså ikke på nogen buffet.

For nemhedens skyld har jeg lavet energiberegningen pr. stk. Så kan du selv gange op til det antal, det passer dig at spise. At se energiberegningerne kræver PLUS-medlemskab, og er du ikke allerede medlem, kan du prøve det gratis i 7 dage her (og du får MEGET mere end energiberegninger med i pakken).

Fyldte æg med laks og agurkesalsa

Fyldte æg med laks og agurkesalsa

Føj til favoritter Udskriv Pin
3 stk
|

Ingredienser

Agurkesalsa

Sådan gør du

  • Kog æggene i en kasserolle. Lad dem afkøle og pil dem. Halver æggene.
  • Findel laksen med en gaffel og top de halve æg med den.
  • Skær agurk og rødløg i små stykker og vend dem sammen med granatæblekerner, citronsaft og salt og peber.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Fyldte æg til brunch eller påske

Nok spiste jeg alle disse fyldte æg selv, men der er alligevel en god grund til at bruge denne opskrift til et større selskab til fx brunch eller påske og det er at det er temmelig små mængder af de forskellige ingredienser, der skal bruges. Jeg lavede dem af nogle rester, jeg havde, og på den måde var det fint, men ellers virker det lidt skørt at skulle stå og bakse med et granatæble for at bruge 10 g eller åbne en hel pakke med varmrøget laks for at bruge 30 g.

Så i god madspildsånd giver det mening at lave et stort fad af dem, når du er i gang. De vil i øvrigt også se så fine ud på en buffet og jeg er sikker på, at de bliver blandt det første, der ryger.

Morgenmad på Low Carb og Keto

For lige at forventningsafstemme vil jeg sige at morgenmad på Low Carb og Keto ikke behøver indbefatte, at du står og laver agurkesalsa mandag morgen. Min morgenmad til daglig består af 3 kogte æg og 100 g skinke. Det giver godt med protein, stort set ingen kulhydrater og holder mig fint mæt til frokost og sukkertrangen stangen om eftermiddagen. Især det sidstnævnte er en tydelig effekt, jeg oplever af at starte dagen med et proteinrigt måltid.

Se flere forslag her: Keto morgenmad til travle morgener

Det kunne sagtens være disse fyldte æg, men det kunne også sagtens være noget, der krævede en mindre indsats.

Fyldte æg med laks og agurkesalsa

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Fyldte æg med laks og agurkesalsa”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?