Fyldt svinemørbrad med pesto og soltørrede tomater


Fyldt svinemørbrad med pesto og soltørrede tomater er sådan en dejlig, lidt forårsagtig måde at spise svinemørbrad. Eller egentlig kan svinemørbrad jo spises året rundt – på grillen med tzatziki som tilbehør er det jo perfekt sommermad – men idéen var her at prøve at gøre det lidt forårsagtigt.

Fyldt svinemørbrad med pesto og soltørrede tomater

Fyldt svinemørbrad med pesto og soltørrede tomater

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
35 minutter

Ingredienser

  • 600 g svinemørbrad
  • 150 g flødeost naturel
  • 4 spsk pesto basilikumspesto eller persillepesto
  • 20 g soltørrede tomater skåret i mindre stykker
  • salt og friskkværnet peber
  • 100 g parmaskinke

Tilbehør

Sådan gør du

  • Afpuds mørbraden og skær en dyb lomme i den, gerne ud i siderne også.
  • Bland flødeost sammen med pestoen i en lille skål og krydr evt. med ekstra salt og peber.
  • Fordel blandingen ned i mørbraden.
  • Fordel de soltørrede tomater ovenpå.
  • Luk mørbraden sammen og pak den ind i parmaskinke. Bind den evt. med lidt kødsnor.
  • Pensl mørbraden med lidt olie for ekstra sprødhed.
  • Læg mørbraden i et ovnfast fad, gerne på en rist.
  • Steg den i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, til den er gennemstegt.
  • Knæk enden af aspargesne og halver dem på langs, hvis de er tykke.
  • Steg dem i en smule olie på en grillpande og krydr med salt og peber.
  • Dryp med citronsaft og drys med persille og evt. ristede mandler.
  • Skær den fyldte svinemørbrad ud i skiver og server den på en bund af grillede asparges.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Forleden lavede jeg en portion af min lækre hjemmelavede pesto – det smager jo 100 gange bedre end det, man køber. Og det smages virkelig også her.

Den fyldte svinemørbrad her er rullet i parmaskinke og bagt i ovnen, så den har fået et sprødt ydre og er fuld af god smag indeni. Lækker aftensmad med masser af smag.

Fyldt svinemørbrad med pesto og soltørrede tomater
Fyldt svinemørbrad med pesto og soltørrede tomater

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Fyldt svinemørbrad med pesto og soltørrede tomater”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?