Fyldt svinemørbrad med pesto og soltørrede tomater


Fyldt svinemørbrad med pesto og soltørrede tomater er sådan en dejlig, lidt forårsagtig måde at spise svinemørbrad. Eller egentlig kan svinemørbrad jo spises året rundt – på grillen med tzatziki som tilbehør er det jo perfekt sommermad – men idéen var her at prøve at gøre det lidt forårsagtigt.

Fyldt svinemørbrad med pesto og soltørrede tomater

Fyldt svinemørbrad med pesto og soltørrede tomater

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
35 minutter

Ingredienser

Tilbehør

Sådan gør du

  • Afpuds mørbraden og skær en dyb lomme i den, gerne ud i siderne også.
  • Bland flødeost sammen med pestoen i en lille skål og krydr evt. med ekstra salt og peber.
  • Fordel blandingen ned i mørbraden.
  • Fordel de soltørrede tomater ovenpå.
  • Luk mørbraden sammen og pak den ind i parmaskinke. Bind den evt. med lidt kødsnor.
  • Pensl mørbraden med lidt olie for ekstra sprødhed.
  • Læg mørbraden i et ovnfast fad, gerne på en rist.
  • Steg den i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, til den er gennemstegt.
  • Knæk enden af aspargesne og halver dem på langs, hvis de er tykke.
  • Steg dem i en smule olie på en grillpande og krydr med salt og peber.
  • Dryp med citronsaft og drys med persille og evt. ristede mandler.
  • Skær den fyldte svinemørbrad ud i skiver og server den på en bund af grillede asparges.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Forleden lavede jeg en portion af min lækre hjemmelavede pesto – det smager jo 100 gange bedre end det, man køber. Og det smages virkelig også her.

Den fyldte svinemørbrad her er rullet i parmaskinke og bagt i ovnen, så den har fået et sprødt ydre og er fuld af god smag indeni. Lækker aftensmad med masser af smag.

Fyldt svinemørbrad med pesto og soltørrede tomater
Fyldt svinemørbrad med pesto og soltørrede tomater

Har du brug for hjælp og støtte?

Så kig indenfor i min MadbandittenPLUS-klub. De første 7 dage er helt gratis.

Brug vores lukkede spørgeside til at stille spørgsmål til mig og jeg hjælper dig så godt, jeg kan. Der er med garanti mange, der bakser med de samme ting, du gør. Du er ikke alene🥰

Herudover får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Ja tak – start gratis prøveperiode nu!

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Fyldt svinemørbrad med pesto og soltørrede tomater”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?