I aften skal vi have fyldt kyllingebryst med ost og jalapeños, der er svøbt i bacon. For ved du hvad? At køre det kedelige kyllingebryst ned med ost og bacon er simpelthen nøglen til at spise lækkert til daglig.
Leder du efter aftensmad, der er egnet til vægttab, så har jeg netop lavet en artikel med inspiration til det. Find det hele her: Sund aftensmad til vægttab
Fyldt kyllingebryst med ost og jalapeños
Føj til favoritter Udskriv PinIngredienser
- 500 g kyllingebryst
- 100 g flødeost naturel
- 150 g cheddar
- 2 jalapeños eller 1-2 spsk syltede (finthakket)
- salt og friskkværnet peber
- 200 g bacon i skiver
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 200 grader.
- Bank kyllingebrysterne flade, så de bliver lige tykke over det hele, ca. 1 cm.
- Bland flødeost med cheddar, salt, peber og finthakket jalapeños i en skål.
- Fordel blandingen på hvert kyllingebryst og rul dem sammen.
- Pak kyllingerne ind i bacon, så stramt du kan.
- Læg dem i et smurt ovnfast fast og bag dem i ca. 30 minutter, til kyllingen er gennemstegt og baconen sprød. Giv dem evt. et par minutter ved grill til sidst.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Lækker aftensmad med få kulhydrater
Du vil dog nok gerne have lidt tilbehør til dette lækre fyldte kyllingebryst. Jeg ville bare servere noget enkelt til. En hurtig hverdagsråkost, lidt dampede bønner eller broccoli eller måske en hurtig omgang spidskål i airfryeren.
Familiemiddag med fyldt kyllingebryst
Så i aften skal vi spise sammen som familie, så godt som det nu lader sig gøre, når vi både skal til skole-hjem-samtale og en skal til dans og en anden til fodbold. Det er altså et sært liv nogle gange. Men det virker lidt luksusagtigt midt i kaoset at servere sådan et lækkert fyldt kyllingebryst med flødeost og jalapeños.
Ungerne piller jalapeños ud for det meste. Silas spiser dem nogle gange, mens Vega ligner en, der er ved at omkomme, hvis hun får det mindste med chili i munden. Selv elsker jeg smagen af jalapeños. Og især sammen med ost. Nam!
Det er bare så lækkert. Og fyldet i sig selv er en fantastisk smøreost og noget så lækker som variation af ‘smeltet ost’. Tak for aldrigmerekedeligkylling.
Så fik jeg også prøvet denne ret. Forrygende 👏👏. Tak.
Det er sådan en lækker opskrift det her! Min svigermor har lavet en version, hvor man lægger de fyldte kyllingebryster på en bund af blomkålsris, hvor lidt af fyldet kan smelte ned i. Det bliver super lækkert. Især, hvis man liiige laver lidt ekstra fyld. Mums!
Hej Jane
Er det OK at bruge serano skine?
Ja helt sikkert!
Kan man bruge kalkunbacon her? ?
Hvis det er lige så rulle-venligt, tænker jeg, det går helt fint.
Åh hvor ser det bare lækkert ud.
Af hjertet tak for de mange skønne opskrifter!
Rigtig meget velbekomme :)
Ser lækkert ud, det vil jeg prøve, næste gang den står på kylling. Skotterne laver en lokal version, der hedder tartan chicken. Med haggis, som vi har experimenteret lidt på LCHF version, men med whisky of course… Og som din version er den vildt god til alt grønt, hvis det skal være rigtig skotsk, med rodfrugter, fx seleri, og grønne asparges?
Uh hvor spændende. Mit indblik i det skotske køkken er forbavsende lille må jeg indrømme :)
Hold nu da lige op, hvor jeg blev populær, da denne her blev sat på bordet forleden ? og så inspirerede den til en snak om hvad man også kunne fylde og krydderier med ? nok ?
Super godt :-)
Tusind tak for en lækker lækker opskrift – vi sidder her med smil på læben og lidt for tunge i maverne ?
Haha, dejligt at den faldt i smag :)
Fantastisk , så ved jeg hvad vi skal have for det er mig der skal stå for maden i dag :) , men uden jalapeno , jeg har det lige som Vega ,tak og det er opdaget med youtube
Jeg kan virkelig godt forstå at du har ambivalente følelser omkring dit projekt. Men tror nu det er vigtigt at prøve nogle ting af engang imellem, det går jo alt sammen og ofte bliver det meget bedre end forventet hele vejen rundt.
Lækker kylling lige hvad jeg har lyst til. Men mit køleskab bugner af blomkålsmos og dertil hørende kødsovs, samt den ultra lækre tomatsuppe du serverede for os i sidste uge. Den er simpelthen så fantastisk at jeg kunne spise den fra morgen til aften.
God tur, glæder mig så meget til at tage med dig til Paris.
Jeg er helt enig med dig, Heidi. Jeg synes heller ikke, at andres følelser nødvendigvis skal holde mig tilbage i noget, jeg rigtig gerne vil. Jeg kan bare ikke huske en anden situation, hvor jeg så målrettet har valgt mig selv og gjort mine børn kede af det. Men men… ingen kommer noget til, og det er også sundt at savne, så jeg er stadig helt rolig i beslutningen :)