Fyldt kyllingebryst med ost og jalapeños


I aften skal vi have fyldt kyllingebryst med ost og jalapeños, der er svøbt i bacon. For ved du hvad? At køre det kedelige kyllingebryst ned med ost og bacon er simpelthen nøglen til at spise lækkert til daglig.

Leder du efter aftensmad, der er egnet til vægttab, så har jeg netop lavet en artikel med inspiration til det. Find det hele her: Sund aftensmad til vægttab

Fyldt kyllingebryst med ost og jalapenos - opskrift på den lækreste hverdagsmad. LCHF, low carb, keto.

Fyldt kyllingebryst med ost og jalapeños

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Bank kyllingebrysterne flade, så de bliver lige tykke over det hele, ca. 1 cm.
  • Bland flødeost med cheddar, salt, peber og finthakket jalapeños i en skål.
  • Fordel blandingen på hvert kyllingebryst og rul dem sammen.
  • Pak kyllingerne ind i bacon, så stramt du kan.
  • Læg dem i et smurt ovnfast fast og bag dem i ca. 30 minutter, til kyllingen er gennemstegt og baconen sprød. Giv dem evt. et par minutter ved grill til sidst.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Lækker aftensmad med få kulhydrater

Du vil dog nok gerne have lidt tilbehør til dette lækre fyldte kyllingebryst. Jeg ville bare servere noget enkelt til. En hurtig hverdagsråkost, lidt dampede bønner eller broccoli eller måske en hurtig omgang spidskål i airfryeren.

Familiemiddag med fyldt kyllingebryst

Så i aften skal vi spise sammen som familie, så godt som det nu lader sig gøre, når vi både skal til skole-hjem-samtale og en skal til dans og en anden til fodbold. Det er altså et sært liv nogle gange. Men det virker lidt luksusagtigt midt i kaoset at servere sådan et lækkert fyldt kyllingebryst med flødeost og jalapeños.

Ungerne piller jalapeños ud for det meste. Silas spiser dem nogle gange, mens Vega ligner en, der er ved at omkomme, hvis hun får det mindste med chili i munden. Selv elsker jeg smagen af jalapeños. Og især sammen med ost. Nam!

Fyldt kyllingebryst med ost og jalapenos - opskrift på den lækreste hverdagsmad. LCHF, low carb, keto.
Fyldt kyllingebryst med ost og jalapenos - opskrift på den lækreste hverdagsmad. LCHF, low carb, keto.

Er du klar til (Low Carb) jul?

Indrømmet, min jul er ikke 100% Low Carb. Men den er ret Low Carb. Jeg har enkelte ting, jeg ikke vil gå på kompromis med og så spiser jeg Low Carb julemad og -godter for resten. Det gode ved den model er, at jeg slipper for at december bliver én lang sukkerfest, hvor jeg hele tiden har en sukkerdjævel siddende på skulderen. Det er så udmattende!!

Har du brug for Low Carb juleopskrifter på både al den traditionelle julemad og på de lækre julegodter, kan du lade Madbandittens Juleopskrifter hjælpe dig🌲

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

18 kommentarer til “Fyldt kyllingebryst med ost og jalapeños”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stars
    Det er bare så lækkert. Og fyldet i sig selv er en fantastisk smøreost og noget så lækker som variation af ‘smeltet ost’. Tak for aldrigmerekedeligkylling.

    Svar
  2. Det er sådan en lækker opskrift det her! Min svigermor har lavet en version, hvor man lægger de fyldte kyllingebryster på en bund af blomkålsris, hvor lidt af fyldet kan smelte ned i. Det bliver super lækkert. Især, hvis man liiige laver lidt ekstra fyld. Mums!

    Svar
  3. Ser lækkert ud, det vil jeg prøve, næste gang den står på kylling. Skotterne laver en lokal version, der hedder tartan chicken. Med haggis, som vi har experimenteret lidt på LCHF version, men med whisky of course… Og som din version er den vildt god til alt grønt, hvis det skal være rigtig skotsk, med rodfrugter, fx seleri, og grønne asparges?

    Svar
  4. Hold nu da lige op, hvor jeg blev populær, da denne her blev sat på bordet forleden ? og så inspirerede den til en snak om hvad man også kunne fylde og krydderier med ? nok ?

    Svar
  5. Fantastisk , så ved jeg hvad vi skal have for det er mig der skal stå for maden i dag :) , men uden jalapeno , jeg har det lige som Vega ,tak og det er opdaget med youtube

    Svar
  6. Jeg kan virkelig godt forstå at du har ambivalente følelser omkring dit projekt. Men tror nu det er vigtigt at prøve nogle ting af engang imellem, det går jo alt sammen og ofte bliver det meget bedre end forventet hele vejen rundt.
    Lækker kylling lige hvad jeg har lyst til. Men mit køleskab bugner af blomkålsmos og dertil hørende kødsovs, samt den ultra lækre tomatsuppe du serverede for os i sidste uge. Den er simpelthen så fantastisk at jeg kunne spise den fra morgen til aften.
    God tur, glæder mig så meget til at tage med dig til Paris.

    Svar
    • Jeg er helt enig med dig, Heidi. Jeg synes heller ikke, at andres følelser nødvendigvis skal holde mig tilbage i noget, jeg rigtig gerne vil. Jeg kan bare ikke huske en anden situation, hvor jeg så målrettet har valgt mig selv og gjort mine børn kede af det. Men men… ingen kommer noget til, og det er også sundt at savne, så jeg er stadig helt rolig i beslutningen :)

      Svar