Frugt ispinde med chokoladeovertræk – Frozen Fruit Pops


Frugt ispinde overtrukket med chokolade eller frozen fruit pops, som de hedder i udlandet, er superlækre at have i fryseren om sommeren, hvis man har børn (eller voksne), der plager om is hver dag.

Frozen fruit pops - frugt ispinde med chokoladeovertræk

Frugt med chokoladeovertræk

Føj til favoritter Udskriv Pin
Frozen Fruit Pops
4
|
20 minutter

Ingredienser

Drys

 • kokosmel
 • hasselnødder hakkede eller prøv hakkede saltede peanuts som drys på banan-isene
 • frysetørrede hindbær

Sådan gør du

 • Skær frugten ud i den ønskede form og stik ispinde eller grillspyd i den ene ende. Nogle gange kan det være nødvendigt lige at skære et hul først med en lille urtekniv. Det gælder især der hvor der er en tyk skal, som ispinden skal igennem.
 • Du kan vælge om du vil fryse frugtisene først og så overtrække dem med chokolade bagefter eller om du bare hopper direkte til chokoladen.
 • Smelt chokoladen over vandbad og dyp frugten i den.
 • Pynt med nødder, frysetørrede hindbær og kokos.
 • Læg de overtrukne frugter på et fad beklædt med bagepapir og frys dem i nogle timer inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Er frugt Low Carb?

Du kan sagtens spise frugt på Low Carb. Det kniber mere på Keto. Eller i hvert fald bliver det på bekostning af grøntsagerne.

På Low Carb kan jeg nærmest opleve det som svært at få kulhydratindtaget OP uden at tilføje frugt. Det er derfor du også finder frugt i Low Carb kostplanen (og faktisk også kartofler også). Det til trods ligger den stadig så lavt som 50-60 g pr. dag. Det ér svært at få kulhydratindtaget op uden brød og sukker..

Is hver dag

Jeg har det normalt lidt stramt med det her is-hver-dag-koncept, som ofte er reglen mere end undtagelsen om sommeren, for det bliver saftsuseme til mange is. Bare tre ugers ferie giver 21 is. Det er alligevel noget, hvis du forestiller dig, at du lige lagde dem samlet i en bunke på gulvet. Og for de fleste er sommeren jo også mere end tre uger lang.

Samtidig så lider jeg i den her varme, og jeg har faktisk ikke rigtigt lyst til at spise andet end is. Også uholdbart sådan på den lange bane.

Frozen fruit pops

Mine unger er ingen engle, og jeg har dem pt. mistænkt for at gå på omgang sammen med vennerne og spise ‘dagens is’ hvert sted, de kommer hen. Herhjemme kører vi en blanding af hjemmelavede ispinde, de populære banan-is, frosne vindruer på spyd og de klassiske Sun Lollies.

Og nu også disse frozen fruit pops, altså frugt ispinde, som jo bare er frossen frugt overtrukket med chokolade.

Jeg synes, de smager fremragende. Og ja, når det er så varmt her, spiser jeg også gerne en.

De kan laves med al slags frugt men de søde tropefrugter fungerer bedst, synes jeg. Her har jeg brugt ananas, vandmelon, mango, kiwi og banan.

Snyd ikke dig selv for vindruerne også. Put dem på et spyd eller lad være. Jeg fryser dem nogle gange bare løse og så spiser mine børn dem som slik. De smager i øvrigt også af slik.

Frozen fruit pops - frugt ispinde med chokoladeovertræk
Frozen fruit pops - frugt ispinde med chokoladeovertræk

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Frugt ispinde med chokoladeovertræk – Frozen Fruit Pops”

 1. Jeg vil gerne lave vandmelon-udgaven og tage med på tur i morgen. Men spekulerer på, om frugten måske bliver slatten, hvis de når at tø op inden der skal spises?

  Svar