Frugt ispinde med chokoladeovertræk – Frozen Fruit Pops


Frugt ispinde overtrukket med chokolade eller frozen fruit pops, som de hedder i udlandet, er næsten et must i denne hede, vi har i øjeblikket, hvor børn (og voksne) plager om is hver dag.

Frozen fruit pops - frugt ispinde med chokoladeovertræk

Frugt ispinde med chokoladeovertræk – Frozen Fruit Pops

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
20 min

Ingredienser

Drys

 • kokosmel
 • hasselnødder hakkede eller prøv hakkede saltede peanuts som drys på banan-isene
 • frysetørrede hindbær

Sådan gør du

 • Skær frugten ud i den ønskede form og stik ispinde eller grillspyd i den ene ende. Nogle gange kan det være nødvendigt lige at skære et hul først med en lille urtekniv. Det gælder især der hvor der er en tyk skal, som ispinden skal igennem.
 • Du kan vælge om du vil fryse frugtisene først og så overtrække dem med chokolade bagefter eller om du bare hopper direkte til chokoladen.
 • Smelt chokoladen over vandbad og dyp frugten i den.
 • Pynt med nødder, frysetørrede hindbær og kokos.
 • Læg de overtrukne frugter på et fad beklædt med bagepapir og frys dem i nogle timer inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Is hver dag

Jeg har det normalt lidt stramt med det her is-hver-dag-koncept, som ofte er reglen mere end undtagelsen om sommeren, for det bliver saftsuseme til mange is. Bare tre ugers ferie giver 21 is. Det er alligevel noget, hvis du forestiller dig, at du lige lagde dem samlet i en bunke på gulvet. Og for de fleste er sommeren jo også mere end tre uger lang.

Samtidig så lider jeg i den her varme, og jeg har faktisk ikke rigtigt lyst til at spise andet end is. Også uholdbart sådan på den lange bane.

Frozen fruit pops

Mine unger er ingen engle, og jeg har dem pt. mistænkt for at gå på omgang sammen med vennerne og spise ‘dagens is’ hvert sted, de kommer hen. Herhjemme kører vi en blanding af hjemmelavede ispinde, de populære banan-is, frosne vindruer på spyd og de klassiske Sun Lollies.

Og nu også disse frozen fruit pops, altså frugt ispinde, som jo bare er frossen frugt overtrukket med chokolade.

Jeg synes, de smager fremragende. Og ja, når det er så varmt her, spiser jeg også gerne en.

De kan laves med al slags frugt men de søde tropefrugter fungerer bedst, synes jeg. Her har jeg brugt ananas, vandmelon, mango, kiwi og banan.

Snyd ikke dig selv for vindruerne også. Put dem på et spyd eller lad være. Jeg fryser dem nogle gange bare løse og så spiser mine børn dem som slik. De smager i øvrigt også af slik.

Frozen fruit pops - frugt ispinde med chokoladeovertræk
Frozen fruit pops - frugt ispinde med chokoladeovertræk

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Frugt ispinde med chokoladeovertræk – Frozen Fruit Pops”

 1. Jeg vil gerne lave vandmelon-udgaven og tage med på tur i morgen. Men spekulerer på, om frugten måske bliver slatten, hvis de når at tø op inden der skal spises?

  Svar