Frokost på 5 min.


Og her vil jeg så lige starte med en servicemeddelelse til de svenske læsere: Frokost på dansk svarer til lunch på svensk, så vi befinder os altså her midt på dagen og ikke om morgenen. Godt. :)

For nok kan jeg spise mange ting om morgenen, men makrel er altså (endnu) ikke en af dem. Makrel til frokost er til gengæld godt og mættende og bestemt en hurtig løsning. Og i dag skulle det gå hurtigt. Det blev derfor til makrel på en skive RAW pittabrød, en klat mayo og lidt skalotteløg, som egentlig skulle have været rødløg, men jeg var løbet tør. Der var ikke tid til det store grøntsnitteri, så der røg en håndfuld spinat, et lille broccoli, et stykke agurk og lidt ingefær igennem juiceren, og det var så det grønne indslag.

Ikke ligefrem haute cuisine men fint, sundt og mættende i en fart.

Knækbrødene i baggrunden er købt i Urtehuset og er faktisk et godt alternativ, hvis man ikke lige selv har fået bagt. De består af brune hørfrø, paranødder, gulerødder og krydderier.

Bliv PLUS-medlem og få fire lækre decembergaver🎁

MadbandittenPLUS giver dig adgang til energiberegninger på alle mine opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, færdige madplaner, adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner med indkøbsliste, du kan lytte til min podcast og vi fjerner alle reklamer fra siden.

Men melder du dig ind inden jul, får du, OVENI alt dette, også disse fire gaver:
 • e-bog med julens salater
 • e-bog med komplet nytårsmenu inkl. detaljeret tidsplan og indkøbsliste
 • julespecial-podcast med strategier til at komme godt igennem december
 • podcast om fastholdelse og motivation

Gaverne får du med det samme efter tilmelding.

Læs mere om PLUS her >>

– og du får endda de første 7 dage gratis (gælder kun nye medlemmer)

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Frokost på 5 min.”

Skriv en kommentar

 1. Hey Jane
  Jeg er begyndt at læse på fuld drøn om LCHF levestilen her på din blog og det er super spændende! :) én ting har jeg dog undret mig over hidtil: det er som om, at der i mange opskrifter ikke bliver pøset på med alt fedtet (i dette tilfælde skriver du, at du brugte “en klat mayo”). Styres mængden af fedt bare efter hvad man lyster, eller kan det blive for meget fedt? (læste bare et sted at man ofte, specielt i starten, begår den fejl ikke at spise nok fedt).
  Mvh Andreas !!! :-)

  Svar
 2. Kære Jane
  Tak for en super blog. Har et spørgsmål til Raw Pita brødene. Jeg kan ikke finde dem på “urtehusets” hjemmeside. Ved du hvor man ellers kan købe dem?
  Kærlig hilsen
  Rikke

  Svar
 3. Haha, tack för klargörandet! Jag har i mitt stilla sinne tänkt några gånger att den där Jane kör med mastiga frukostar =) men några gör ju det och det är var och ens val tänkte jag =)

  Svar