Frokost i det grønne – de gode kålwraps


Solen skinner, og det er lørdag, og det er bare om at komme udenfor i dag og suge solen og varmen til sig. Hvis du har tjekket vejrudsigten, har du set, at det nemlig går drastisk ned af bakke herfra. Helt ned til 10 grader og 15 mm regn på torsdag. Danmark, du er svær at elske på det punkt!

Hvis du skal have frokost med ud i det grønne, vil jeg gerne slå et slag for de gode kålwraps. Det er så nemt, og de fungerer glimrende i madpakken. Det er ganske simpelt bare et stort spidskålsblad, der er rullet stramt om noget fyld og skåret over i to halve. Her er fx min frokost fra sommerhusturen i sidste weekend, hvor vi fik en spontan rulle fyldt med serranoskinke, æblerøget cheddar, kogt æg og mayo. Altså, nogle gange skal der ikke mere til…

2. oplag sendt til tryk

Hvis du følger med på Instagram, ville du vide, at jeg i går fik den gode besked om, at min bog nu har solgt så fint, at vi begynder at gøre klar til 2. oplag. Og det er jeg meget glad for og meget stolt af, for det var bestemt ikke, fordi forlaget var pessimistisk anlagt, da de besluttede, hvor mange bøger vi skulle lave i 1. oplag.

Men bogen er blevet revet væk, og hvis vi skal sikre os, at den ikke pludselig sælger helt ud, skal vi i gang med at lave genoptryk nu. Og derfor skylder jeg en kæmpestor tak til alle jer gode ambassadører, der anbefaler og deler min bog her, der og allevegne. Det er jo ubetalelig reklame at få! TAK <3

Mere har jeg ikke på hjerte i dag. Dog vil jeg gerne lige takke for de mange gode bidrag til citruskonkurrencen. Sjældent er jeg blevet SÅ inspirereret. Så har du brug for inspiration til god mad med citrusfrugter, kan jeg anbefale dig at browse gennem kommentarerne til dette indlæg.

Rigtig god lørdag!

Kålwraps

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Frokost i det grønne – de gode kålwraps”

Skriv en kommentar

 1. Nu ville jeg lige kaste mig over et par wraps her til frokost men ak og ve ….. en eller anden klovn har skåret af spidskålen, så der nu kun er et halvt hoved tilbage og det giver altså nogle temmelig små wraps ;o)
  Jeg må snart få købt en ny omgang kål, så denne opskrift (kan man næsten kalde den det?) kan afprøves.
  Tak for altid god og lækker inspiration :-)

  Svar
 2. Vil bare sige at dine “kål-wraps” virkelig har inspireret mig. Jeg var lidt skeptisk, da jeg ikke er sådan mega kål fan, men blev virkelig positivt overrasket. Nu bruger jeg gerne et par spidskåls blade istedet for rugbrød. Altså putter på hvad jeg lige synes og har (i dag skulle det gå stærkt så det blev bare en god øko spegepølse og dito ost) flap flap/rulle sammen og frokosten er klaret :)
  I øvrigt har jeg med succes flere gange bruge hjertesalat som “rugbrød” under tunsalat eller torskerogn, som vi ind imellem får til hurtig aftensmad. Minder meget om kål-wraps og kan også virkelig anbefales.

  Svar
  • Oh yes, ruller holder! Og hjertesalat er også god som bund. Sådan en har vi med i bogen også. Med kyllingesalat i mayo. Uhm! :-)

   Svar