Fristende Lavkarbo – the book


Omsider er den min! Efter at have ønsket mig den til jul og til fødselsdag og været fuldstændig uforstående overfor, at folk ikke stod i kø for at få lov at forære den til mig, har jeg nu købt den til mig selv. Tillykke med fødselsdagen til mig :-)

 

Og lad mig bare sige én ting: Hvis du skal købe én kogebog i år – og du i øvrigt interesserer dig for søde sager uden blodsukkerudsving – så skal det være denne:

 

 

 

 

Norges dronning af godteri, Cecilie, der har bloggen Fristende Lavkarbo, har bedrevet en bagebog, der er så svulmende lækker, at jeg næsten ikke ved, hvor jeg skal starte. Hun har samlet ikke mindre end 106 opskrifter på chokolader, godter, pandekager, muffins, scones, brød, knækbrød, cookies, lagkager, is og desserter. Allesammen med det til fælles, at de ikke indeholder hverken sukker eller mel. I stedet er der brugt sukrin i opskrifterne, og meltyperne varierer fra at være malede nødder til mandelmel fra Funktionel Mad eller det fiberrige kokosmel. Bogen er simpelthen et overflødighedshorn af lækkerhed. Fyldt med smukke billeder og hyggelige anekdoter. Og opskrifterne er lige så fristende som titlen på bogen. Jeg laver sjældent mad efter opskrifter, men jeg lader  mig inspirere af mine mange kogebøger. I denne har jeg lyst til at lave samtlige opskrifter. Det er kun tiden, der holder mig tilbage.

 

En varm, varm anbefaling af denne lækre bog, som i øvrigt kan købes hos den nordiske boghandel Ad Libris.

 

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Fristende Lavkarbo – the book”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane,
  Jeg vil bare fortælle dig, at det norske forlag Lille Måne (lillemaane.no) forhandler bogen, sender til Danmark, og lige nu er den endda på tilbud til blot 79 NOK. Bare hvis andre skulle være interesserede:-)

  Bedste hilsner fra
  Louise

  Svar
 2. hej jane
  tusind tak for din fantatike inspirende bloog :)
  jeg kunne helt vild godt tænke mig at få fat på cecilles fristene lav carbo bog, men kan ikke finde på saxo
  eller andrer steder …kan du hjælpe

  Svar
  • Tidligere kunne man købe den gennem Adlibris, men de har stoppet deres danske forretning. Nu ved jeg ikke, hvad man kan gøre…

   Svar