Sommersalat med hvidkål og fersken


Før vi kommer til sommersalat med hvidkål og fersken, vil jeg gerne sige TAK for den overvældende respons på mit indlæg i går. Det var dejligt, at mange af jer kunne bruge mine ferierefleksioner til noget. Jeg har flere ferierefleksioner i ærmet, men de må vente til en anden dag.

Først skal vi til opskriften på denne her virkelig nemme sommersalat med hvidkål og fersken, honning og citron. Kun fire ingredienser – nemt ikke?

Sommersalat med citron og fersken

Frisk og dejlig sommersalat – kun 4 ingredienser

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
10 minutter

Ingredienser

 • 800 g sommerhvidkål
 • 2 øko-citron saften herfra
 • 1 spsk honning (eller anden sødning)
 • 100 g fersken (grape, hindbær, blåbær eller melon smager også dejligt)

Sådan gør du

 • Snit hvidkålen fint.
 • Rør citronsaft med honning. Smag til og tilsæt mere honning, hvis den er for sur. Den skal dog være syrlig, for du får også sødme fra ferskenen, men den skal ikke være så sur, at du vrænger ansigt.
 • Vend citrondressingen rundt i hvidkålen og lad den gerne trække lidt.
 • Skær fersken i små tern og drys ovenpå. Server! Den er et dejligt frisk indslag på sommerbordet (eller til morgenmaden).

Noter

Du kan sagtens lave til flere dage. Opbevar da hvidkål med dressing i køleskab i lufttæt beholder. Så skal du bare hælde lidt frugttern på næste dag. Easy!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Sommersalat på menuen

I dag er der i stedet en dejlig sommersalat med hvidkål og fersken på menuen. Den er let og frisk og syrlig og passer perfekt til en lun sommeraften, hvor der er kød på grillen, og hvor man ikke orker alt for tungt tilbehør.

Og så indeholder den bare 4 ingredienser – keep it simple og less is more og alt det der. Om det er friskheden, nemheden eller noget andet, der gør, at jeg bliver ved med at vende tilbage til den sommer efter sommer ved jeg ikke. Men den er gerne en ugentlig gæst herhjemme sommeren igennem.

Du kan sagtens lave salat til flere dage. Opbevar da hvidkål med dressing i køleskab i lufttæt beholder. Så skal du bare hælde lidt frugttern på næste dag. Easy!

Sommersalat med hvidkål og fersken
Sommersalat med hvidkål og fersken

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Sommersalat med hvidkål og fersken”

 1. Hej Jane, er der nogen smag i ærte protein? Har før brugt valle protein i mine børns smothies, men bi smagen ødelagde faktisk hele oplevelsen

  Svar
  • Jeg bruger ikke proteinpulver. Jeg slår hellere et æg ud i min smoothie. Det cremer og smager ikke af noget :)

   Engang havde jeg ærteprotein og jeg syntes, at det var rimelig smagsneutralt men jeg brugte det jo kun i mikro-doser.

   Svar