Sommersalat med hvidkål og fersken


Før vi kommer til sommersalat med hvidkål og fersken, vil jeg gerne sige TAK for den overvældende respons på mit indlæg i går. Det var dejligt, at mange af jer kunne bruge mine ferierefleksioner til noget. Jeg har flere ferierefleksioner i ærmet, men de må vente til en anden dag.

Først skal vi til opskriften på denne her virkelig nemme sommersalat med hvidkål og fersken, honning og citron. Kun fire ingredienser – nemt ikke?

Sommersalat med citron og fersken

Frisk og dejlig sommersalat – kun 4 ingredienser

Føj til favoritter Føj til favoritter Print Pin
4
|
10 minutter

Ingredienser

  • 800 g sommerhvidkål
  • 2 øko-citron saften herfra
  • 1 spsk honning (eller anden sødning)
  • 100 g fersken (grape, hindbær, blåbær eller melon smager også dejligt)

Sådan gør du

  • Snit hvidkålen fint.
  • Rør citronsaft med honning. Smag til og tilsæt mere honning, hvis den er for sur. Den skal dog være syrlig, for du får også sødme fra ferskenen, men den skal ikke være så sur, at du vrænger ansigt.
  • Vend citrondressingen rundt i hvidkålen og lad den gerne trække lidt.
  • Skær fersken i små tern og drys ovenpå. Server! Den er et dejligt frisk indslag på sommerbordet (eller til morgenmaden).

Noter

Du kan sagtens lave til flere dage. Opbevar da hvidkål med dressing i køleskab i lufttæt beholder. Så skal du bare hælde lidt frugttern på næste dag. Easy!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Energiberegning

PR. PORTION
Kcal 88
Kulhydrat 15g
Protein 3g
Fedt 1g

Sommersalat på menuen

I dag er der i stedet en dejlig sommersalat med hvidkål og fersken på menuen. Den er let og frisk og syrlig og passer perfekt til en lun sommeraften, hvor der er kød på grillen, og hvor man ikke orker alt for tungt tilbehør.

Og så indeholder den bare 4 ingredienser – keep it simple og less is more og alt det der. Om det er friskheden, nemheden eller noget andet, der gør, at jeg bliver ved med at vende tilbage til den sommer efter sommer ved jeg ikke. Men den er gerne en ugentlig gæst herhjemme sommeren igennem.

Du kan sagtens lave salat til flere dage. Opbevar da hvidkål med dressing i køleskab i lufttæt beholder. Så skal du bare hælde lidt frugttern på næste dag. Easy!

Sommersalat med hvidkål og fersken
Sommersalat med hvidkål og fersken

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Sommersalat med hvidkål og fersken”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane, er der nogen smag i ærte protein? Har før brugt valle protein i mine børns smothies, men bi smagen ødelagde faktisk hele oplevelsen

    Svar
    • Jeg bruger ikke proteinpulver. Jeg slår hellere et æg ud i min smoothie. Det cremer og smager ikke af noget :)

      Engang havde jeg ærteprotein og jeg syntes, at det var rimelig smagsneutralt men jeg brugte det jo kun i mikro-doser.

      Svar