Sommersalat med hvidkål og fersken


Før vi kommer til sommersalat med hvidkål og fersken, vil jeg gerne sige TAK for den overvældende respons på mit indlæg i går. Det var dejligt, at mange af jer kunne bruge mine ferierefleksioner til noget. Jeg har flere ferierefleksioner i ærmet, men de må vente til en anden dag.

Først skal vi til opskriften på denne her virkelig nemme sommersalat med hvidkål og fersken, honning og citron. Kun fire ingredienser – nemt ikke?

Sommersalat med citron og fersken

Frisk og dejlig sommersalat – kun 4 ingredienser

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
10 min

Ingredienser

 • 800 g sommerhvidkål
 • 2 øko-citron saften herfra
 • 1 spsk honning (eller anden sødning)
 • 100 g fersken (grape, hindbær, blåbær eller melon smager også dejligt)

Sådan gør du

 • Snit hvidkålen fint.
 • Rør citronsaft med honning. Smag til og tilsæt mere honning, hvis den er for sur. Den skal dog være syrlig, for du får også sødme fra ferskenen, men den skal ikke være så sur, at du vrænger ansigt.
 • Vend citrondressingen rundt i hvidkålen og lad den gerne trække lidt.
 • Skær fersken i små tern og drys ovenpå. Server! Den er et dejligt frisk indslag på sommerbordet (eller til morgenmaden).

Noter

Du kan sagtens lave til flere dage. Opbevar da hvidkål med dressing i køleskab i lufttæt beholder. Så skal du bare hælde lidt frugttern på næste dag. Easy!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Sommersalat på menuen

I dag er der i stedet en dejlig sommersalat med hvidkål og fersken på menuen. Den er let og frisk og syrlig og passer perfekt til en lun sommeraften, hvor der er kød på grillen, og hvor man ikke orker alt for tungt tilbehør.

Og så indeholder den bare 4 ingredienser – keep it simple og less is more og alt det der. Om det er friskheden, nemheden eller noget andet, der gør, at jeg bliver ved med at vende tilbage til den sommer efter sommer ved jeg ikke. Men den er gerne en ugentlig gæst herhjemme sommeren igennem.

Du kan sagtens lave salat til flere dage. Opbevar da hvidkål med dressing i køleskab i lufttæt beholder. Så skal du bare hælde lidt frugttern på næste dag. Easy!

Sommersalat med hvidkål og fersken
Sommersalat med hvidkål og fersken

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Sommersalat med hvidkål og fersken”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane, er der nogen smag i ærte protein? Har før brugt valle protein i mine børns smothies, men bi smagen ødelagde faktisk hele oplevelsen

  Svar
  • Jeg bruger ikke proteinpulver. Jeg slår hellere et æg ud i min smoothie. Det cremer og smager ikke af noget :)

   Engang havde jeg ærteprotein og jeg syntes, at det var rimelig smagsneutralt men jeg brugte det jo kun i mikro-doser.

   Svar