Frisk avokadodip med agurk og mynte


Til de frække squashruller med laksefyld, som vi fik nytårsaften, fik vi en virkelig lækker dip bestående af grøntsager og urter. Og portionen var så stor, at jeg har haft glæde af den lige siden. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg laver dip eller dressing af rene råvarer. Det er jo en fantastisk måde at få sneget lidt ekstra grønt indenbords på.

Frisk avokadodip med agurk og mynte

Føj til favoritter Udskriv Pin
6 personer
|

Ingredienser

 • 2 avokado
 • 2 skalotteløg
 • ½ squash
 • 2 dl spinat
 • 2 fed hvidløg
 • 1 dl frisk mynte
 • citronsaft
 • 1 spsk olivenolie
 • 1 tsk salt
 • ½ tsk hvid peber
 • vand eller et stykke juicet agurk eller squash

Sådan gør du

 • Blend hele balladen med stavblender sammen med lidt vand eller en kop juice fra en agurk.
 • Stil på køl, så den kan trække et par timer inden servering.  
 • Dejlig, frisk og gennemsund dip!
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Billedet er lidt sølle, men smagen var frisk og god!

Ellers står der bogredigering og træthed på programmet hjemme hos mig i dag. Jeg kom alt for sent i seng i går og blev vækket fra min allerallerdybeste søvn af barn med mareridt. Jeg har helt glemt, hvor hæsligt det er at blive vækket om natten, men mand, hvor er det smertefuldt! Og da jeg har lidt tendens til tankemylder i øjeblikket, kunne jeg selvfølgelig ikke falde i søvn igen, da jeg først havde været oppe.  Grrr…. så dobbelt kokoslatte coming up!

Har du brug for hjælp til vægttab eller livsstil?

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Ja tak, vis mig mere >>

 

6 kommentarer til “Frisk avokadodip med agurk og mynte”

 1. Vil bare lige takke for denne opskrift (som jeg iøvrigt bl.a. skal bruge sammen med “dine” lakse-/squashruller samt nogle tigerrejer). Har lige prøvesmagt den og den er simpelthen så lækker og frisk. Godt nytår

  Svar
 2. Go’morgen Danmark lavede en spicy advokadomayo, som jeg er helt vild med

  Stærk advokadomayo

  4 modne avokadoer
  3 spsk. olivenolie
  salt
  3-4 spsk. citronsaft
  peberrod, fint revet efter smag

  Blend avocado i en foodprocessor eller med en stavblender til cremen er helt glat.

  Tilsæt olie og smag til med salt, citronsaft og godt med peberrod.

  Svar
 3. Mums, den ser lækker ud!
  Jeg laver af og til en af ærter, mynte og lidt fløde – den kan absolut også anbefales (selv kræsne børn er vilde med den pga. ærternes søde smag)

  Svar
 4. Årh mand, det lyder lækkert. Den prøver jeg :)
  Mht at vågne om natten, så sker det stort set altid for mig herhjemme, og ja det er benhårdt. En sjælden gang i mellem får jeg en hel nats søvn. Jeg glæder mig virkelig til det bliver normalt at sove hele natten.
  Sender dig en tanke til dit tankemylder der siger “alt er godt”, så håber jeg den kan blande sig med de andre :)

  Svar