Fredag, efterår og alt det andet…


Fredag. Hvilken herlig dag. Bare fire interne møder og så er det weekend. Mit hidsige arbejdspres fra den sidste tid har lagt sig (kortvarigt) og har fundet et mere almindeligt leje, hvilket er dejligt. Alligevel hænder det ofte i øjeblikket,  at nattesøvnen kokser helt. Jeg forstår ikke helt, hvad der går galt der. I nat vågnede jeg ved 3.30 tiden og kunne ikke finde ro til at sove mere. Måske havde jeg bare ikke brug for mere søvn. Jeg var gået pænt tidligt i seng.

Jeg har det virkelig godt for tiden. Jeg har masser af energi og får en masse fra hånden. Eftermiddagstrætheden er væk, og det er jo bare om at nyde det, så længe det varer. Charlotte skriver i øjeblikket om vigtigheden af at spise godt om morgenen, og jeg er meget enig. Herhjemme står vi tidligt op og prioriterer at spise morgenmad sammen uden hast og jag. Jeg prioriterer derudover at sidde og hænge lidt over min morgente med dagens nyheder, inden jeg skal afsted. For mig er det den bedste start på dagen, og hvis ikke jeg har mulighed for det, følger det mig hele dagen. Jeg spiser mest æg til morgenmad i øjeblikket. En af favoritterne er røræg med skinke og ost. Det bliver man nærmest aldrig træt af.

Og nu er det jo så blevet september, og det betyder, at jeg er begyndt at fryse. Jeg fryser fra september til maj, og det lyder måske nok lidt overdrevet, men det er det faktisk ikke. Det kan være temmelig forringende for livskvaliteten, at man kun kan fokusere på, hvornår man kan komme til at putte under sit uldtæppe. Jeg har derfor besluttet, at i år går jeg all in. Jeg sætter simpelthen max fokus på, at jeg skal kunne holde varmen og investerer derfor i noget uldundertøj og en varm vinterjakke. Jeg kommer muligvis til at være lidt michelin-agtig her i vinterhalvåret, men til gengæld holder jeg (forhåbentlig) varmen. Hvis en af jer sidder inde med tips til, hvordan man undgår at gå rundt med konstant gåsehud og blå læber fra september til maj, så tager jeg imod med kyshånd!

God fredag derude!

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Fredag, efterår og alt det andet…”

Skriv en kommentar

 1. Ja jeg synes de varmer lige så godt som ren uld ;) Og så er de meeeeeget blødere end ren uld.( som sagt har jeg ikke prøvet LC endnu -kun mærket Engel)
  Det eneste man skal være obs på at det skal vaskes på uldprogram ikke noget med at smide det på en alm 40 graders vask som man kan med det der superwash uld( hvor man har smadret ulden ;))
  Min teen som bestemt ikke er meget for uld undertøj men som de sidste år har måtte krybe til korset pga kolde vintre og gammelt utæt hus – vil gerne bruge det der er i uld/silke men nægter det andet.

  Svar
 2. Tak for input, Henriette. Hvordan fungerer det med uld/silke? Giver det nok varme? Jeg har kigget på nogle undertrøjer i merinould, som virker varme og bløde. Det er jo en anden ting. Jeg bliver fuldstændig hidsig, hvis der er den mindste antydning af krassen. Ja, der er da ingen, der har sagt, at det skulle være let…

  Svar
 3. Ja jeg regner med at shoppe MERE uld/silke undertøj :) Troede at det bare var hernde på landet at man frøs….
  Jeg har et sæt fra Engel som jeg købte sidste år- det har jeg nærmest levet i – har faktisk også brugt trøjen en del på de kolde dage i August.
  Jeg tror nu at jeg køber et sæt fra Living Craft i år- ( også uld/silke- for jeg er lidt irriteret over at trøjen fra Engel er lidt kort.
  Jeg prioritere Øko uld ret højt for jeg kan simpelhen ikke holde ud at tænke på australske/ nz fårs kemibad /samt behandling.
  Kokosolie er dejlig som snack …….hvis det er med chokolade ;) men det der med te da kan jeg heller ikke.

  Svar
 4. @Maria, tak for tippet! det skal jeg da bestemt tjekke ud.
  @Cecilie, også tak for dit tip. Desværre kan jeg simpelthen ikke få te med kokosolie ned. Jeg får sådan kvalme af det… :(

  Svar
 5. Tak, også god fredag til dig :-)

  Jeg vil lige give et tip mht til varm tøj. I matas har jeg for 2 år siden købt noget “undertøj” i matas, som er delvis lavet af angora. Både en slags skuldervarmer og en “rør” der varmer på ryggen og maven. Det sider tæt til kroppen og man kommer ikke til at se tyk ud :-) Det hedder Peters angora og indpakningen er nogle grønne kasser.

  Jeg tror mest det er beregnet til gamle damer, men jeg synes det fungere rigtig godt :-)

  Svar