Forsinket julehilsen


Jeg fik aldrig ønsket glædelig jul! Det er, fordi jeg holder ferie, og så bliver tempoet lavt, og den ene dag tager den anden. Vi har holdt jul i sydfrankrig i år, og det er dejligt som altid. Når ens hjem er ens arbejdsplads, er det virkelig dejligt at komme lidt væk hjemmefra. At sydfrankrig så oven i købet har budt på sol og lune temperaturer er jo bare en kæmpe bonus.  At sidde udenfor og drikke kaffe, læse en bog og måske blotte lidt hud og få fyldt op på lys og D-vitamin fra solen er en luksus i december og noget, jeg tager med mig hjem i håb om, at det kan bære mig igennem de kommende måneders kulde og mørke. Fedt for jer ellers med sne og minus 10 grader. Jeg håber, det er gået væk, når jeg kommer hjem. Ej, sneen må sådan set gerne blive, men minus 10 grader, synes jeg, er lige lovlig grove løjer for en frossenpind som mig.  Jeg er virkelig ikke vintermenneske. Virkelig ikke.

Jeg håber, I alle har haft nogle rigtig dejlige juledage. Hernede har den stået på mad, chokolade og rødvin i lange baner. Det har været skønt, men jeg begynder så småt at glæde mig til hverdagen. Og sådan skal det jo også helst være.

Jul i sydfrankrig ser i øvrigt sådan her ud:

Juleferie i sydfrankrig

Gåtur og marked i byen.

Råmælk

Råmælk – uforarbejdet, upasteuriseret og uhomogeniseret. 

Øko-grøntsager

Shopping i det økologiske supermarked, BioMonde. Bedste sted i verden!

Juleferie i sydfrankrig

Afslapning på terrrassen.

Juleferie i sydfrankrig

Min lille læsehest.

Juleferie i sydfrankrig

Plukket direkte fra træet.

Solopgang

Morgensol

Juleferie i sydfrankrig

Fransk julemarked med delikatesser: Østers og søpindsvin. 

Juleferie i sydfrankrig

Lammeskulder klar til ovn.

Juleferie i sydfrankrig

To stærke tøser!

Juleferie i sydfrankrig

Søren og Silas slapper af i solen.

Juleferie i sydfrankrig

Death by chocolate!

Glutenfri Brownie med saltkaramel

Sørens fødselsdagskage: opskrift kommer i morgen!

Juleferie i sydfrankrig

Magisk solnedgang

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Forsinket julehilsen”

Skriv en kommentar

 1. Et meget forsinket godt nytår…
  Efter 3 uger i Barcelona jul/nytår +, er jeg først nu kommet dertil hvor jeg læser feeds :$ Er ikke landet endnu… Så glæder mig til at se hvad du har ‘budt’ på siden da..
  Ser ud til at have været en god ferie.. :)

  Svar
 2. hej
  Jeg laver små pandekager af (pr. Pers): 1 kop havregryn (her kan vælges glutenfri) 1 æg , en most banan , 1 lille tsk vaniliepulver fra urtektram,
  en håndfuld frosne blåbær. De smager fantastisk og er også fri for raff, sukker. Det hele blandes blot godt sammen og steges på panden i lidt olie. Jeg bruges en blinispande og det giver en masse skønne pandekager og også gode som lidt ekstra med i madpakken.

  Svar
 3. Det ser dejligt ud. Rigtig glædelig jul til jer og godt nytår. Jeg håber det lader dig op. Tænkte om det måske kan hjælpe dig, at afgrænse din arbejdsplads til et bestemt sted i huset? Så du har fri, når du kommer rundt i resten af huset.

  Kh.
  Anne-Marie

  Svar
  • Tak og i lige måde, Anne-Marie :)

   Jeg kan såmænd arbejde i alle rum herhjemme, men det eneste sted jeg kan sidde rigtigt er i køkkenet, og det er jo også der jeg helst tilbringer min fritid. Til gengæld har jeg jo en kontorplads ude på frederiksberg, som jeg skal blive bedre til at bruge, så mit hjem igen kan blive et sted, hvor der også holdes fri :)

   Svar