Forfriskende, grøn juice


Jeg slæber stadig grøntsager hjem og juicer lystigt hver dag. Det er lidt en dyr, vane altså! For tidens grønne favorit er en lækker sag som denne:

Denne forfriskning består ganske enkelt af bladene fra det meste af en basikumsplante, 1 stor håndfuld babyspinat, 1 agurk, en træt rest broccoli og 1½ grønt æble. Dette giver to glas juice. Den smager mildt, lidt sødt og med en diskret eftersmag af basilikum.

Man kan endda servere den for gæster. Det gjorde jeg i dag, bare i en version med et supplement af frisk mynte.

Kanden med den grønne væske signalerer tydeligt, hvor langt vi er kommet, siden vi boede i Paris for 12-13 år siden. Dengang var vores diæt også primært flydende. Den indeholdt bare promiller…

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Forfriskende, grøn juice”

Skriv en kommentar

 1. Tak for nogle dejlige opskrifter.
  Vil rigtig gerne lave broccolijuice, men er allergisk overfor æbler. Hvad vil du anbefale i stedet?

  Svar
 2. Hejsa Jane
  Når du laver de juicer og smoothies, bruger du så stavblender, alm. blender eller et andet “aggregat”? Tak for en rigtig fin blog og nogle mægtig gode bøger, glæder mig til jeg skal købe nr. 3 en af de nærmeste dage. Og glæder mig til dit foredrag d. 15. januar. Har levet på LCHF i et år nu og har aldrig haft det så godt med mad, siden jeg var lille og boede hos min Bedste – jeg elsker at være kommet tilbage til “rigtig” mad. :-)

  Svar
 3. Simply wish to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply
  cool and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the rewarding work.

  Svar
 4. Kære Jane,
  Nej, hvor jeg allerede elsker din blog, som jeg faldt over ved et tilfælde!
  Sikke en masse dejlig inspiration til os, der elsker god, kulhydratfattig kvalitetsmad og er afhængige af chokolade ;-) Oven i købet er dine indlæg skrevet i en humoristisk tone og uden stave- og kommafejl (bemærkede dansklæreren…);-) Jeg er gået i gang med at læse alle dine indlæg fra ende til anden (godt man har påskeferie) ;-)
  Keep it coming! Jeg er fast læser fremover.
  Du skriver ikke noget om, hvad du bruger grøntsagspulpen (overskud fra juicepresning) til. Den indeholder jo alle de gode fibre og er super i kødsauce og fars, men også bagt til brød eller pizzabund: (Jeg tror, jeg har nappet opskriften hos http://www.annabogdanova.dk)
  En skål grøntsagspulp
  2 æg
  3 håndfulde forskellige kerner
  4 spsk kokosfibre (kokosmelet fra Raw and more)
  1 tsk bagepulver
  1 spsk salt

  Alt blandes, bredes ud på bageplade og bages 30 minutter på 200 grader.

  Keep up the good work!
  Kærlig hilsen
  Tatjana

  Svar
 5. Lækkert ser det ud :) Men jeg får altså stadig tics ved øjnene, når jeg læser om juice af broccoli, hvidkål og hvad du ellers finder på! ;) Jeg må prøve det en dag!

  Svar
  • He he… broccoli smager næsten ikke igennem og hvidkål giver en lidt stærk smag, som selvfølgelig er lidt anderledes i juice. De rene grønne juicer kan være lidt hard core, men så snart man putter en enkelt frugt med, bliver smagen sød og mild. Prøv det, prøv det ;-)

   Svar