Første sommer i Finca Ladera


Vi har holdt vores første sommerferie i Finca Ladera. Faktisk var vi dernede i 3,5 uge, hvilket er vores længste besøg hidtil. Det var dejligt at være der så længe og finde sin gang i huset og få alle de små rutiner på plads.

Det er samtidig også er den længste ferie, jeg har holdt i årevis. Det var pragtfuldt, og jeg vil indrømme, at jeg ikke har slappet så meget af på en ferie i mange år. Alle vores ferier siden Corona har mildest sagt været kaotiske og alt for korte, men denne her var lang og afslappet, og det at være langt væk fra alting i et hus på en bjergtop var ærligt talt lige, hvad jeg havde brug for.

Vi solede, badede og dasede, slappede af og læste/lyttede til bøger, tog på små vandreture, tog på udflugter, tog på stranden, trænede og lavede helt almindelige hverdagsting, som man nu gør i et hus. Jeg kunne vitterligt ikke være gladere. At sidde hver morgen på terrassen og drikke min kaffe og se solen stå op over bjergene. Tænk, hvis hver morgen kunne starte sådan! Det gør mig så lykkelig.

Vi havde Silas og Vega dernede i 2,5 uge og besøg af Vegas kæreste den ene uge. Det er lige vel lang tid for to 17-årige at være så øde og stille et sted, men jeg synes faktisk, de tog det pænt, og at det gik over forventning.

En lang, afslappende ferie har også gjort, at jeg virkelig har glædet mig til at skulle i gang med arbejde igen. Jeg har tusinde idéer, jeg skal i gang med, og jeg har faktisk savnet det daglige arbejde med Madbanditten og den daglige pingpong med alle jer derude. Tænk at kunne kalde det arbejde❤️

Håber, du har haft en skøn ferie. Her er er lidt par highlights fra vores (mest for min egen hukommelses skyld😄).

Kaffe og solopgang
Udsigten
Morgenlyset
Finca Ladera
Søren laver gym
Første ægte træning i Ladera Gym
Vores lille cirkulære tur rundt i området (ca. 1,5 time)
Sidste del er på hovedvejen men med La Maroma som bagkulisse
Stranddag
Silas
På tur til Malaga
Vega & William
En helt almindelig køretur😅
Udflugt til Granada
Granada
Alhambra
Alhambra
Alhambra
Terassen ovenpå
Vandretur med start fra Puente Arabe (2 timer)
350 højdemeter senere…
❤️❤️
Mest velfortjente dyp i poolen
Mit lille landkøkken
Udsigten fra køkkendøren
Vi spiser ret enkelt😄
Lidt fra grillen og enkelt tilbehør
Surf’n’turf
Aftentur (ned med skraldet men altså det hele tæller, når man har ligget på skjoldet hele dagen)
Solnedgang

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Første sommer i Finca Ladera”

Skriv en kommentar

 1. Kære Jane. Tillykke med jeres første lange ferie i det sydspanske hus. Virkelig lækkert. Vi tog alene 2 uger i den vilde hede dernede. 😝Glæder mig allerede til hele september i vores hus. Perfekt temp. Tak for de skønne fotos af dine nærmeste. 👍👍. Og Alhambra er så ufattelig imponerende. 😀

  Svar
  • Så dejligt❤️❤️ Vi havde ingen vild hede hos os. Det var primært noget, vi læste om i nyhederne. Vi havde 30-32 grader, hvilket selvfølgelig er varmt men jo stadig langt fra de alarmenende nyheder, vi kunne læse. Nattetemperaturen faldt til 20-21 grader så det holdt poolen kølig og vi havde en konstant let vind, der gjorde, at det ikke føltes overvældende varmt. Jeg er ikke sååå god til varme og havde virkelig frygtet, at det ville være forfærdeligt, men jeg blev virkelig positivt overrasket (i år).

   Hele september lyder som en drøm. Vi har desværre kun mulighed for at være der i fire dage – det er jo alt for lidt🥹

   Svar
   • En fordel i bjergene. Køligere nætter. Vores pool var i flere dage 33-34 😛😛. Så ingen afkøling. Nåh nok om det. Afsted til træning. 💪💪. God fredag til alle her.

    Svar
 2. Jeres sted ser helt vidunderligt ud. Tak fordi du vil dele det med os. Europa har det hele og lidt til. Man behøver ikke rejse så langt.
  Venlig hilsen
  Dorthe

  Svar