Vafler med hytteost


Her til morgen fik jeg LCHF vafler med hytteost toppet med sundt chokoladepålæg. De er lavet af hytteost og æg, hvilket giver en dejlig og mættende vaffel, som fungerer supergodt på morgenbordet eller til brunch. Jeg fik chokoladepålæg til men det kunne også have været nøddesmør eller en klat af den lækre bærsyltetøj.

LCHF-vafler med godt med protein

Proteinrige LCHF-vafler

Føj til favoritter Udskriv Pin
5 stk
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Blend æg med hytteost, fløde, Sukrin Gold og kryderier.
 • Opvarm vaffeljernet.
 • Tilsæt loppefrøskaller til dejen og blend igen, så alle klumper forsvinder.
 • Lav vaflerne. Da der er godt med fedt i dejen, er det ikke nødvendigt at smøre vaffeljernet. Nemt, ikke?

Noter

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

LCHF vafler ikke rigtigt sprøde

LCHF-vafler bliver jo ikke sprøde som hvedemelsvafler, men smagen er rigtig god, synes jeg. Og så slipper man for den tunge fornemmelse i kroppen og lysten til at rydde hele fadet. Hvilket nogle af os lider af. Og det opvejer det nok for mig.

Server dem med flødeskum pisket med vanilje, måske lidt hjemmerørt bærsyltetøj og en omgang hjemmelavet nutella. Denne überlækre nutella kan I få opskriften på en af dagene. Jeg er lidt bagud på blogindlæg. Jeg har en milliard kladder liggende, og jeg har som regel kun tid til at få skudt et indlæg afsted om dagen. Hav tålmodighed med mig. Det er trods alt min fødselsdag :-)

LCHF-vafler med godt med protein

I dag er det min fødselsdag

I dag er det nemlig min fødselsdag. 36 år bliver jeg.

Jeg har som sådan ikke et kompleks over min alder. Jeg er blevet meget mildere med alderen (haha!) og med det mener jeg, at jeg er blevet bedre til at acceptere mig selv end jeg var i mine unge dage.

Jeg har heller ikke helt samme behov for at præstere og gøre, hvad der forventes af mig.

Jeg har heller ikke brug for, at alle skal kunne lide mig eller være enige med mig. Man kan ikke være alt for alle.

Jagt på lykke og drømme

I det sidste år har jeg taget nogle store beslutninger, som især bærer præg af, at jeg nu jagter lykke og drømme. Og det har betydet en slags paradigmeskift i mit liv. Og jeg er gladere, end jeg har været i mange år. Og fattigere. Men lad nu det ligge. Bagsiden ved at blive 36 er, at jeg har fundet mit første grå hår (WTF?), noget, som jeg troede os naturligt blonde var forskånet for, og jeg opdager nye rynker i mit ansigt hver dag. Sidst nede ved munden. Men dem tilskriver jeg, at jeg har grint mere det sidste år, end jeg har i lang tid. Så dem er jeg villig til at tage med.

Nå men jeg er selvfølgelig blevet vækket med fødselsdagssang af de to 7-årige, som har været tidligt oppe sammen med faren og dække morgenbord med virkelig mange gaver. Fineste gaver. Jeg skal vise dem frem til jer en af dagene. Ellers kan I følge med på Instagram. Det er lidt nemmere i farten.

Jeg fejrer aldrig min fødselsdag. Hvor jeg elsker at fejre alle andre, er jeg virkelig dårlig til at fejre mig selv. Så derfor fik jeg heller aldrig rigtig inviteret nogle gæster til i dag. Førend  forleden, hvor jeg besluttede alligevel at invitere nogle venner til spontan fødselsdagseftermiddagstamtam.

Jeg har en lækker jordbær-cheesecake i fryseren, som har stået der, siden vi tog fotos til min bog, og den skal vi spise sammen med nogle forskellige bud på LCHF-fødselsdagsboller – også fra bogen. Og så laver jeg LCHF-roulade, som nogle af jer måske har set på Instagram, at jeg testede for nogle dage siden, og så skal vi have lækre proteinrige LCHF-vafler med hjemmelavet nutella. Og dem kan I få opskriften på i dagens anledning.

Skal jeg sørge for din aftensmad?

Jeg har Keto madplaner til hele året – lavet med sæsonens råvarer. Du får fem ugers madplan komplet med indkøbsliste til hver uge. Slip for overvældelse, hovsa-løsninger og dyr takeout.

Se Keto-madplanerne her >>

Keto Madplan forår

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

40 kommentarer til “Vafler med hytteost”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hjertelig tillykke med dagen! Skønt at læse, at man ikke er den eneste der har det fint med at være i 30’erne. Det er jo her man virkelig finder sig selv, og hviler i dét.
  Håber du får en dejlig dag med familien :)

  Svar
 2. Tillykke med dagen, Jane! Håber, at du bliver fejret, med fest, farver og masser af lækkerier ;)
  Ville egentlig høre dig til hvilken kokosolie med smag du vil anbefale til stegning. Synes nemlig det er ret lækkert at forkæle sig selv med pandekager stegt i kokosolie – synes det giver en ekstra god smag med kokosnoterne!

  Tak for at du giver inspiration til hverdag med mere naturlighed!

  Svar
 3. HUURRAAAAAAAAA … Tillykke med dagen, søde du :-) Håber den bliver helt og aldeles skøn.
  Vaflerne er fantastiske – bagte nogen, som var stort set identiske til tøsens fødselsdag :-)

  Svar
 4. Stort tillykke med dagen :D Hav en rigtig dejlig dag!
  Jeg er heller ikke god til at holde fødselsdag for mig selv – men jeg elsker at få gaver ;)

  Svar
 5. Tillykke med fødselsdagen! :) Og lækre billeder! Holy moly, hvor jeg dog glæder mig til at modtage din bog :D

  Svar
 6. Ihh hip hip hurra! Tillykke med fødselsdagen :D
  Tror da jeg bliver nødt til at prøve din opskrift på vaflerne :) Sidst jeg lavede low carb vafler, var ikke nogen udpræget succes.. de “kogte over” i vaffeljernet :D men sjovt så det ud!
  Loppefrøskallerne… er det svarende til alm. husk eller fintmalet (fiberhusk). Det giver vist en forskel i forhold til hvor meget væde de suger? :)

  Svar