Flydende vitaminer


Flydende vitaminer er stort i Thailand, hvor man kan købe alle slags vitaminer og kosttilskud i en lille juice. Vil du have gavn af glæderne fra fx gojibær, collagen, fibre eller Q10, så er det noget, du drikker.

Flydende vitaminer

Flydende vitaminer

Rosenvand og deslige findes også i mange varianter.

flydende vitaminer

Selv er jeg ikke så keen på flydende vitaminer. Jeg er jo erklæret pillejunkie, når det kommer til kosttilskud, og det er et kors for min forstand, hvordan det lykkedes helsekosten i Valby at lukke med mig som kunde (lukket pga. velstand måske?). Nå men i aften til min middag drak jeg en ret autentisk kokosvand. I har nok set kokosvand i butikkerne derhjemme, og de er jo udråbt til at være et super helseinitiativ. Personligt er jeg ikke fan. Kun af indpakningen.

Frisk kokosnød med blomst

Kæft, hvor jeg egentlig savner at blogge. Blogging på iPhone bliver grimt men det stiller de værste abstinenser.

Jeg læser stadig med glæde jeres kommentarer men skærmen på telefonen er simpelthen for lille til at svare, imens jeg er herude, så det må vente til jeg ikke fjernblogger længere.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Flydende vitaminer”

Skriv en kommentar

  1. Hvor ser dine billeder og oplevelser altså skønne ud :-))) Og interessant med flydende vitaminer – jeg kan dog ikke undgå at tænke, at det må komme en masse sukker ind sammen med vitaminerne?
    Nyd ferien Jane – jeg savner dine skønne indlæg og opskrifter, så glæder mig til du er tilbage :-)
    Kram Charlotte

    Svar