Flæskestegssandwich


Flæskestegssandwich er jo den ultimativt bedste brug af flæskestegsresterne fra jul. Som du måske ved, fejrer vi fødselsdag herhjemme første juledag og nej, det er ikke Jesus men Søren vi fejrer. Vi har været sammen i 20 år og det kommer stadig bagpå hvert år – haha!

Flæskestegssandwich - glutenfri, Keto opskrift på den populære sandwich med flæskesteg

Flæskestegssandwich

Føj til favoritter Udskriv Pin
Snasket og lækker – men glutenfri & Low Carb
4
|
40 min

Ingredienser

Boller (4 store stk)

Fyld

Sennepsmayonnaise

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 190 grader.
 • Blend æg med hytteost til en jævn konsistens.
 • Rør smør, salt og pofiber i.
 • Fordel dejen i fire klatter på en bageplade beklædt med bagepapir.
 • Glat evt. dejen ud med fugtede fingre og drys med sesamfrø.
 • Bag i ca. 15 minutter.
 • Skær skiver af flæskestegen. Hvis du synes, kan den lige lunes lidt i ovn.
 • Rør mayo og sennep sammen og smag til.
 • Halver bollerne og smør dem med sennepsmayo.
 • Læg et par skiver flæskestege på hver underbolle.
 • Fordel rødkål og agurkesalat ovenpå og læg overbollen på.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Men at servere flæskestegssandwich for fødselaren falder i meget god jord.

Mad med julerester

Vi holder altid jul herhjemme men antallet af gæster varierer fra år til år. Vi laver dog selvfølgelig mad, som om vi fik en hel hær på besøg. Det er ikke så skidt, for der er næsten ikke noget bedre end at have rester, når resterne indbefatter flæskesteg og confiterede andelår. Twist my arm altså.

Og da nytårsaften jo er en ret stor deal herhjemme hos os, er det dejligt at jeg ikke skal tænke så meget over hverdagsmadlavningen i juledagene.

Flæskestegssandwich – stor og mættende frokost

Bollerne, jeg har brugt til flæskestegssandwichen her, er en variant af de populære fiberboller. De kan laves længe forinden og opbevares på frost.

Det er virkelig en stor og mættende frokost. Måske meget passende på en doven juledag, hvor man sjældent når at spise mere end to måltider.

Men jeg skal indvillige dig i et lille trick også. Sådan en flæskestegssandwich smager helt glimrende uden bollen også. Nuvel, så er det ikke så meget en sandwich men den gode smag sidder jo ikke i brødet. Så du får alle de gode smage uden bøvlet med brødet. Og selv spiser jeg faktisk helst ikke de der brød, så jeg foretrækker den helt enkelt uden.

Flæskestegssandwich - glutenfri, Keto opskrift på den populære sandwich med flæskesteg
Flæskestegssandwich - glutenfri, Keto opskrift på den populære sandwich med flæskesteg

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Flæskestegssandwich”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Hej Brian
   Du spiser ikke 2,5 dl pofiber. Det er jo til 4 boller😅

   Men altså ja. Det lyder til, at du forveksler Pofiber med kartoffelmel og det er altså ikke det samme. Kartoffelmel er rigtigt nok ren stivelse, men Pofiber er kartoffelfibre, det vejer stort set ingenting og er ekstremt kulhydratfattigt. En flæskestegssandwich som denne vil indeholde måske 5 g kulhydrat, bolle og fyld inkl. og er altså fint foreneligt med en Keto-livsstil.

   Svar
 1. Fantastisk, jeg har søndagsmiddag hver søndag, hvor mine voksne unger kommer hjem og spiser, og næste søndag står den på flæskestegs sandwich. Jeg vil prøve bollerne til mig og min bedre halvdel, ungerne ville tro jeg prøvede at forgifte dem hvis de ikke fik hvide kulhydratsbomber hjemmelavede af slagsen.
  Tusinde tak Jane for din skønne mail, året der gik. Sikke mange ting du har haft gang i, og sikke mange fede ting du har givet videre, jeg er så taknemmelig.
  Vidste ikke, at en forudbestillinger af din kommende bog, som jeg glæder mig vildt til, har så stor en betydning. God info, som der straks må gøres noget ved.
  Rigtig god jul ☃️ og et fantastisk nytår ? til dig og din familie

  Svar