Flæskesteg med sprøde svær


Flæskesteg med sprøde svær er et must. Hvem gider slatne svær? Flæskesteg er serious business på den her tid af året, men da jeg har giftet mig ind i en flæskestegs-elskende familie, er det såmænd noget, vi spiser flere gange om året. Men så er vi jo til gengæld i god træning til juleaften.

Og juleaften skal det hele bare spille, så man ikke står der med slatne svær på sådan en vigtig aften.

Flæskesteg med sprøde svær:

Vi bruger disse:

  • Enten bruger vi min svigermors hemmelige opskrift (som jo ikke er så hemmelig fordi jeg gerne deler den med jer)
  • Eller vi laver flæskesteg rôtisserie på grillen – yes, også om vinteren

Begge måder giver garanteret sprøde svær.

Vi skal, såvidt jeg ved, have grill-versionen til juleaften i år. Sammen med confiterede andelår, der også er sluttet af på grill.

Det bliver mægtigt.

Når jeg ikke ved det helt med sikkerhed, er det, fordi netop flæskesteg er Sørens ansvar herhjemme. Og ingen taler om dengang der gik ild i flæskestegen juleaften.

Men du får begge opskrifter, og så kan du selv vælge:

Svigermors opskrift 

Flæskesteg på grill

Server med den lækre, lune rødkålssalat med ingefær og granatæblekerner. Så utroligt lækker til!

Hvad spiser I juleaften?

Billede: Columbus Leth

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Flæskesteg med sprøde svær”

Skriv en kommentar

  1. Hvis vi er herhjemme laver vi enten kalkun med lækkert farsfyld og baconfrakke eller glaseret skinke -uanset hvem vi har som gæster!
    Tilbehøret er en god sauce på langtidssimret stegeben tilsat rødvin,
    bønnefritter med perleløg og stegte bacontern, grønkålssalat med porrer, gulerødder, spidskål, granatæblekerner og mandler,
    waldorfsalat rørt med skyrdressing istedetfor fløde (jeg bryder mig ikke om den flade smag)
    og ovnbagte rodfrugter
    Og selvfølgelig ris a la mande med en god portvin til!
    Lidt anderledes end traditionel julemad, men vi ELSKER det i vores familie.
    Til gengæld spiser vi hvad der bliver serveret af klassisk traditionel julemad, når vi holder jul hos andre :)
    Uhm jeg bliver helt sulten -og også liiidt ærgerlig over vi ikke skal holde jul hjemme i år (må man godt det?!)

    Svar