Fladbrød med halloumi og yoghurtdressing


I denne opskrift på fladbrød med halloumi, aubergine og yoghurtdressing har jeg brugt den populært fathead pizzadej og så har jeg toppet det med krydret halloumi og aubergine og dryppet en lækker yoghurtdressing med urter over.

Fladbrød med halloumi og yoghurtdressing

Fladbrød med halloumi og yoghurtdressing

5 fra 3 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Fladbrød

Topping

Yoghurtdressing med urter

Diverse

Sådan gør du

Fladbrød

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Smelt flødeost og mozzarella i en gryde.
  • Tag gryden af varmen og rør resten af ingredienserne i.
  • Form dejen til 2 eller 4 fladbrød på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag i ca. 7-10 minutter, til brødene er gyldne.

Topping

  • Skær aubergine og halloumi i tern eller skiver.
  • Bland krydderierne sammen med olien i en bøtte eller frysepose og vend aubergine og halloumi i.
  •  Lad det gerne marinere i 30 minutter.
  • Fordel det i et ovnfast fad og sæt fadet i ovnen i ca. 20 minutter til aubergine og ost har fået farve. Rør gerne rundt undervejs.

Yoghurtdressing med urter

  • Hak krydderurterne og rør dem i græsk yoghurt sammen med hvidløg og olie, smag til med salt og peber.
  •  Fordel fyldet på fladbrødene og drys med lidt rucola.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Fladbrød med halloumi, aubergine og yoghurtdressing

Det er den samme dej, jeg bruger til den tyrkiske pizza, til pølsehorn og til pizzasnegle. Og nu altså også til fladbrød.

Den krydrede halloumi og aubergine er virkelig dejlig topping, men vil du hellere have kød på, kan både kylling eller oksekød være virkelig lækkert også.

Hvis du ikke kender halloumi, er du gået glip af noget. Det er en cypriotisk fast ost, lavet på fåre- og gedemælk, som man kan stege eller opvarme, men som beholder sin struktur og sin faste konsistens. Som feta er den navnebeskyttet, men du kan finde kopier under navnet ‘grill-ost’, som er lavet med komælk. Den ægte er dog den bedste, synes jeg.

KETO Fladbrød med halloumi og yoghurtdressing

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Fladbrød med halloumi og yoghurtdressing”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stars
    Jeg skal ærligt indrømme, at jeg var lidt skeptisk da jeg gik igang med denne opskrift, for hvor spændende kan aubergine være? Men nøj, hvor var det lækkert. Marinaden fik både osten og auberginerne til at smage mega lækkert, og fathead-dejen gjorde fladbrødene dejligt mættende. Jeg lavede en simpel dressing med persille og hvidløg, for jeg havde ikke andre egnede krydderurter, men det fungerede super fint. Tak for endnu en lækker opskrift😊

    Svar