Fiskesuppe med ingefær og gurkemeje


Tidligere kunne tanken om at spise fiskesuppe få det til at stritte på mig, men nu har jeg lært at elske det.

Fiskesuppe for begyndere - prøv denne lækre og ikke-fiskede suppe med ingefær og gurkemeje. Nem at lave og virkelig god smag! Opskrift her: Madbanditten.dk

Fiskesuppe med ingefær og gurkemeje

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Skær peberfrugt og fennikel i mundrette bidder.
 • Opvarm smør eller kokosolie i en sauterpande (eller en gryde) og rist karrypasta kort heri.
 • Tilsæt revet ingefær og gurkemeje og rør det hele godt sammen.
 • Tilsæt peberfrugt og fennikel og vend dem godt rundt i resten.
 • Tilsæt fiskefond og fløde og lad det langsomt koge op. Når suppen koger, skruer du ned for temperaturen og lader den simre i måske 15-20 minutter.
 • Skær din fisk i tern og put dem i suppen henimod slutningen. Lad dem koge med de sidste ca. 7-8 minutter til de er gennemstegte. Smag suppen til med salt og peber.
 • Server evt. med en grøn salat ved siden af eller med en af de mættende osteboller. De er geniale til suppe, synes jeg (og så indeholder de blomkål!).

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Jeg elsker fisk

Hvis du har læst MADGLAD, ved du, at jeg var et virkelig kræsent barn. Jeg lærte først at spise rigtig mad som voksen, og det har voldt mig en masse kvaler, især som barn. Det var også en af grundene til, at det var så vigtigt for mig, at mine børn skulle lære at spise en masse forskellig mad.

Fisk og skaldyr har altid været problematisk for mig. I dag elsker jeg fisk og spiser det flere gange om ugen, men jeg kan godt stadig have det lidt stramt med skaldyr. Fx muslinger. Eller dem, der kigger på mig, når jeg skal spise dem. Jeg udfordrer dog mig selv ofte, og så glæder jeg mig over, at ungerne går nysgerrigt til det hele, og at jeg ikke har fået smittet dem med mine barnlige idéer.

Fiskesuppe for begyndere

Fiskesuppe har altid været en svær ret for mit indre kræsne barn. Og det er så åndssvagt, det ved jeg godt. Denne fiskesuppe her er derfor en slags fiskesuppe for begyndere. Den smager dejligt og ikke for fisket, og den indeholder ingen skaldyr. Dem kan du dog sagtens putte i, men du kan også lave den uden.

Er du mere til en anden suppe uden fisk, kan du gå på opdagelse i mit store katalog af supper, du finder alle suppeopskrifterne her.

Fiskesuppe med gurkemeje og ingefær

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Fiskesuppe med ingefær og gurkemeje”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Fiskefond – køber du eller laver den selv? Jeg synes, det er SÅ svært med fisk i det hele taget, økologisk eller vild – fyldt med kviksølv, medicinrester og andet skrammel…. Livet skal åbenbart leves farligt ;-)

  Svar
  • Jeg har købt fiskefond på frost hos skagenfood. Jeg kan ikke rigtigt overskue at lave det selv :) Og eller ja, det er en jungle og det er som om man aldrig kan vinde helt!

   Svar
 2. Super lækker suppe. Lavede den forleden og vil i dag prøve den med kylling da mon kæreste nægter at spise fisk..

  Svar
 3. Lækkert! Lavede det igår med laks og det smagte rigtig godt. Jeg er også lidt kræsen med fisk så det solgte mig at det var en ‘begynder’-opskrift;) brugte tørret gurkemeje og grøntsagsboullion med en dåse kokosmælk og vand, istedet for fond og fløde. Det fungerede også fint:) frisk koriander giver prikken over i’et!

  Svar