Orv, følte mig bare totalt übermensch-agtig i dag. Efter hektisk arbejdsdag trådte jeg ind ad døren derhjemme og gik straks i gang med at kokkere den lækreste fiskegryde med lækre råvarer fra Middagsfred.
Og hvad gjorde jeg så? Jeg spiste rub og stub, uden så meget som at tage et eneste billede. Pokkers! Men opskriften, den skal I altså ikke snydes for.
Ingredienser
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 200 g. og lav et fad med sejfileterne, som skal have 10-15 min. alt efter størrelse.
- Hak løg og skær fennikel i mindre stykker.
- Smelt smør i en sauterpande og tilsæt hvidløg og løg og lad dem stege lidt.
- Tilsæt fennikel og hakkede tomater og lad det hele sautere ved middelvarme i ca. 5. min.
- Tilsæt resten og lad retten simre under låg i 7 min.
Noter
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Dødnemt, ikke? Det lyder måske lidt kedeligt, men det var det slet, slet ikke. Og det er det, der er så genialt ved Middagsfreds opskrifter. Jeg læser dem tit og tænker gaaaaab, og når jeg så laver dem alligevel, bliver jeg altid overrasket over, hvor enormt smagfulde de er.
Det er en kunst. Det er det virkelig!
Og når jeg pludselig begynder at glemme at tage billeder af lækker mad, så er det et tegn på, at jeg har for meget om ørerne og skal geare lidt ned. Så i aften står den på yoga. Promise. Aaahh…
Hej. Jeg var lidt i tvivl om fisken skulle i ovnen alene eller med saucen henover?
Fisken i ovnen og suppen i gryden. Og så spises i skøn forening :)
Kan man se opskrifterne fra middagsfred uden at abonerer hos dem?
Hejsa.
Tak for en super god blog.
Jeg vil hører, hvad spiser man til fisken, når man ikke kan få ris, kartofler eller pasta?
Grøntsager eller måske blomkålsris: https://www.madbanditten.dk/blomkalsris/
Den var herre god :D Jeg valgte at lave selleri/persillerodsmos til – slet ikke dårligt..
Lige nu er jeg ved at varme rester til min frokost!!
Og som du skriver, super nem at lave!!