Fiskeburger med tatarsauce er jo en klassiker, og det er da egentlig utroligt, at jeg ikke har lavet en opskrift på fiskeburger før. Men nu er den her altså. Og det er sgu meget lækkert altså!
Ingredienser
- 300 g torsk eller anden hvid fisk
- 2 tsk sød paprika
- 2 tsk løgpulver
- salt og friskkværnet peber
- smør til stegning
Tatarsauce
- 4 spsk mayonnaise
- 2 tsk dijonsennep
- 2 tsk grov sennep
- 2 tsk kapers hakket
- 50 g cornichoner hakket
- frisk persille
- salt og friskkværnet peber
Til burgeren
- 2 fiberboller
- 20 g rucola
- 20 g spidskål fintsnittet (kan udelades)
- 25 g rødløg i tynde skiver
Sådan gør du
- Del fisken i to og drys med krydderier.
- Varm smør op på en pande og steg fisken et par minutter på hver side ved middel varme, til den er akkurat gennemstegt.
- Bland alle ingredienser til dressingen sammen i en lille skål og smag til.
- Saml burgeren med grøntsagerne og dressingen.
Noter
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Fiskeburger med tatarsauce – Low Carb/Keto-versionen
Jeg brugte de gode fiberboller til burgerbolle men magter du ikke det show, er et blad spidskål eller en salatbund også en mulighed.
Nogle gange bruger jeg også hellere grøntsagsfladbrødene til burger-‘brød’, men fiberbollerne er lidt mere fotogene og burger-agtige.
Hvis du er ude efter en burger med oksekød, kan du tage et kig på keto-burger med chorizo og guacamole.
Fiskeburger – den mindst populære burger
Fiskeburgeren står jo lidt i skyggen af både den klassiske okseburger og af en lækker kyllingeburger som fx denne crispy chicken burger.
Men giv den en chance alligevel, ikke? Tatarsaucen gør den virkelig lækker.
Hejsa. Jeg har så svært ved at klare smagen af majonæse og det skal der ret meget af i og i mange af dine lækre retter. Kan det skiftes ud med andet ?
Det kan jeg faktisk godt følge dig i. Det er heller ikke min foretrukne.
Det, du kan gøre er at prøve at skifte mayonnaisemærke. Selv oplever jeg at dem med solsikkeolie, som jeg spiste før jeg blev sundhedsfreak, er fuldstændig uspiselige for mig nu. Jeg kan simpelthen ikke klare smagen. Dem med rapsolie er lidt bedre. Hellmans mayo (den med rapsolie) har fx ret mild smag. Desværre er den ikke økologisk.
Og går det slet ikke, er cremefraiche et alternativ. Vælg gerne 38%. Evt. kan du prøve at blande mayo + cremefraiche til du lander et sted, hvor du synes smagen er ok.
Det vil være mine bedste bud :)
Hvor mange Kulhydrater indeholder den
Det kan du selv regne ud sådan her: Energiberegninger