Fiskeburger med tatarsauce


Fiskeburger med tatarsauce er jo en klassiker, og det er da egentlig utroligt, at jeg ikke har lavet en opskrift på fiskeburger før. Men nu er den her altså. Og det er sgu meget lækkert altså!

Fiskeburger med tatarsauce - Low Carb og Keto opskrift

Fiskeburger med tatarsauce

4 fra 1 stemme
Føj til favoritter Print Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Tatarsauce

Til burgeren

Sådan gør du

  • Del fisken i to og drys med krydderier.
  • Varm smør op på en pande og steg fisken et par minutter på hver side ved middel varme, til den er akkurat gennemstegt.
  • Bland alle ingredienser til dressingen sammen i en lille skål og smag til.
  • Saml burgeren med grøntsagerne og dressingen.

Noter

Hvis dine fiberboller har været frosset, skal du lige lune dem i ovnen inden. Ellers er de for kedelige.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Fiskeburger med tatarsauce – Low Carb/Keto-versionen

Jeg brugte de gode fiberboller til burgerbolle men magter du ikke det show, er et blad spidskål eller en salatbund også en mulighed.

Nogle gange bruger jeg også hellere grøntsagsfladbrødene til burger-‘brød’, men fiberbollerne er lidt mere fotogene og burger-agtige.

Hvis du er ude efter en burger med oksekød, kan du tage et kig på keto-burger med chorizo og guacamole.

Fiskeburger – den mindst populære burger

Fiskeburgeren står jo lidt i skyggen af både den klassiske okseburger og af en lækker kyllingeburger som fx denne crispy chicken burger.

Men giv den en chance alligevel, ikke? Tatarsaucen gør den virkelig lækker.

Fiskeburger med tatarsauce - Low Carb og Keto opskrift

Proteinmanifestet kan forudbestilles nu

Proteinmanifestet giver en længe ventet stemme til de animalske proteinkilder og forklarer ud fra biologi og sund fornuft, hvorfor de er et bedre valg end planteprotein.

Når du forudbestiller den, får du den leveret i postkassen på udgivelsesdagen og du hjælper samtidig med at boghandlerne ser, at her er en bog, de skal være opmærksomme på🙏

Læs og forudbestil her:

Proteinmanifestet

Proteinmanifestet

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Fiskeburger med tatarsauce”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 4 stars
    Hejsa. Jeg har så svært ved at klare smagen af majonæse og det skal der ret meget af i og i mange af dine lækre retter. Kan det skiftes ud med andet ?

    Svar
    • Det kan jeg faktisk godt følge dig i. Det er heller ikke min foretrukne.

      Det, du kan gøre er at prøve at skifte mayonnaisemærke. Selv oplever jeg at dem med solsikkeolie, som jeg spiste før jeg blev sundhedsfreak, er fuldstændig uspiselige for mig nu. Jeg kan simpelthen ikke klare smagen. Dem med rapsolie er lidt bedre. Hellmans mayo (den med rapsolie) har fx ret mild smag. Desværre er den ikke økologisk.

      Og går det slet ikke, er cremefraiche et alternativ. Vælg gerne 38%. Evt. kan du prøve at blande mayo + cremefraiche til du lander et sted, hvor du synes smagen er ok.
      Det vil være mine bedste bud :)

      Svar