Fisk med spontan tunsauce


Beklager på forhånd at bringe fiskeopskrift mandag morgen. Vend tilbage senere på dagen, hvis det er for brutalt!

Forleden fik jeg pludselig den sygeste craving efter Vitello Tonnato. I ved, skiver af koldt kalvekød med tunsauce fyldt med ansjoser, kapers, etc. Normalt er det sådan, at hvis man begynder at crave tun, kapers og den slags, så kan det godt være, man lige skal en tur omkring Apoteket og købe en test, men det sprang jeg nu over. I stedet lavede jeg en spontan tunsauce til den halvtriste fisk – som vist nok var en snapper – som var på menuen den dag. Snapper er en fisk, som vi tit spiser, når vi holder ferie i Thailand, og nu har jeg så lært at nøjes med at spise den derude. Den var en ualmindelig kedelig og fisket oplevelse. Men så var det heldigt, at vi havde den spontane tunsauce til at peppe den lidt op.

Spontan tunsauce

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
5 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Blende, blende, blende.
 • Server.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Fisken havde jeg bagt i ovnen med salt og peber og en klat af mit hjemmerørte hvidløgssmør over.

Den smagte helt fortrinligt, men næste gang laver jeg en “rigtig” tunsauce. 

Velbekomme og god mandag!

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Fisk med spontan tunsauce”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg har lige læst om din nye bog i Fit Living, og LCHF lyder altså som et rigtig spændende koncept. Vil følge dig her på bloggen fra nu af, da jeg også synes, at den umiddelbart virker inspirerende :)

  Svar
 2. uhm fisk med fisk på – som jeg vist også skrev på instagram.
  jeg elsker fisk men har aldig før lavet tunsaucen, men det skal bestemt prøves – uhm læksi læksi ;-)

  Svar
 3. Elsker fisk og elsker Vitello Tonnato – så dette må da bare være det bedste. Så tak tak – også selvom det er mandag morgen ;-)

  – Den prøves af på onsdag hvor fiksebilen kommer til kvarteret.

  Svar
 4. Altså nu er jeg jo temmelig vild med fisk og spiser ikke andet kød end det, så jeg synes det er dejligt med en fiskeopskrift og bliver jo helt glad over det sådan en mandag morgen :)
  Jeg vil lige huske det med tunsovsen, det har jeg ikke prøvet før :)

  Svar