Fiberrig kanelomelet


Kanelomelet smager sødt og dejligt og egentlig mest som en pandekage. Denne opskrift er ekstra fiberrig og god for dig, der synes, at du har brug for ekstra fibre men er ved at kløjs i det gode damebladsråd om lige at drikke et glas HUSK udrørt i vand? Så kan du i stedet putte fibrene i din morgenomelet.

Kanelomelet - lækker omelet med smag af kanel

Fiberrig kanelomelet

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Pisk æggene med sødning og krydderierne og tilsæt husk og melet til sidst.
 • Pisk så massen bliver sådan relativt jævn i det.
 • Steg i en god klat kokosolie eller smør som en omelet på panden. Server og spis!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Kanelomelet eller pandekage?

Det er længe siden, jeg har lavet den gode kanelomelet, som egentligt er lige så meget en morgenpandekage, som det er en omelet. Den er sød i smagen, hvilket er lidt uvant for mig, som normalt spiser salt morgenmad, men det er dejligt til en afveksling.

Men altså køn er den ikke! Smagen er til gengæld i toppen, og den mætter dejligt. På billedet vises dog kun en halv portion. Hvis man f.eks. skal træne om formiddagen, kan det være en idé at dele morgenmaden op i to og spise den ene del inden og den anden efter. Kanelomeletten smager fortrinligt efter et par timer i køleskab, så den er også glimrende at have med på farten.

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Fiberrig kanelomelet”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. mums en god variant – er i fuld vigør med at indtage dem med banan og en god klat creme fraiche på toppen.

  Svar
 2. Uhmmm – sidder og spiser kanelomelet med hasselnøddesmør og bananskiver. Det kan man vist kalde for luksusvarianten. :-)

  Svar
 3. Hej Jane,
  Den opskrift minder meget om mine proteinpandekager – som er den nye morgenmadsfavorit. Der er blot tilsat proteinpulver frem for kokos- eller mandelmel og indimellem lidt kokos (den alm.)
  Ha’ en dejlig fredag,
  – frk. sveske

  Svar
  • Jeg havde faktisk proteinpulveret fremme, men valgte at lade det stå. Jeg var ikke så sulten til morgen. God fredag til dig også, søde sveske :-)

   Svar
   • Også jeg har en morgenmad der minder om dette:-)
    4 æg, 4 spsk fløde, 2 spsk fiberhusk, 2 spsk mandel/kokosmel, lidt sødning, lidt salt og evt krydderier. Denne portion får jeg ni tykke amerikanske pandekager ud af, som lige giver 3xmorgenmad. Smager godt med hytteost og rabarberkompot. Og kan endda spises kolde med smør og ost – eller nøddesmør som snack.

    Svar