Fetadressing med dild


Fetadressing med dild er en virkelig lækker dressing eller kold dip til grøntsager eller kød. Den salte smag fra feta går virkelig godt sammen med anisagtige smag fra dilden.

Fetadressing med dild

Fetadressing med dild

Føj til favoritter Udskriv Pin
8 personer
|
5 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i et blenderglas og blend til du har en homogen masse.
  • Juster med ekstra mælk hvis dressingen skal være mere flydende. Smag til.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Fetadressing med dild – lækker kold dip

Når man bruger feta til dip eller dressing får man en virkelig skøn og cremet konsistens. Skal den bruges til salatdressing, laver jeg den lidt tyndere og skal den bruges til dip eller kold urtesovs, laver jeg den lidt tykkere. For begge gælder det at der er masser af god og næsten sommerlig smag i denne dressing. Som en sensommerferie til Kreta, ikke?

I denne fetadressing lægger smagen af feta sig en smule i baggrunden, fordi den får det syrlige modspil af både yoghurt og citron. Det fungerer virkelig godt, synes jeg.

Mit mærkværdige forhold til feta

Jeg har det særeste forhold til feta. I perioder kan jeg slet ikke spise det og tanken er nærmest frastødende. Og i andre perioder kan jeg nærmest ikke få nok og spiser det i hele blokke som en frådende gravid dame.

Og bare for god ordens skyld: Ingen efternøler på vej her😅 Det kunne ellers være en elegant måde at annoncere det på efter mit sentimentale fødselsdagsindlæg i går. Tak for alle de søde hilsner til de unge mennesker, i øvrigt.

Fetadressing med dild opskrift

Alternativ til fetadressing

Er du ikke helt tosset med feta, er en helt oplagt anden opskrift at kaste dig ud i min allerbedste opskrift på tzatziki. En lillesmule dild i den, giver virkelig også et spændende pift, og det kan jeg varmt anbefale at lege lidt med.

Hvis du synes, at fetaen er for dominerende her, kan du også prøve den bløde og lækre Puck-ost. Den giver lige lidt flere kulhydrater, men den har den lækreste konsistens (og smag faktisk også, synes jeg. En slags ‘feta for begyndere’.

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Fetadressing med dild”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?