Fetadip med ricotta og myntepesto


Fetadip med ricotta og myntepesto er en virkelig lækker, cremet dip, som passer fantastisk til mellemøstligt mad. Fetadippen smager salt og lækkert og den aromatiske myntepesto med pistacienødder giver et virkelig lækkert modspil.

feta og ricotta dip med myntepesto

Fetadip

Føj til favoritter Udskriv Pin
Feta og ricotta dip med myntepesto
6
|
10 minutter

Ingredienser

Myntepesto med pistacienødder

Sådan gør du

  • Kom feta, ricotta, græsk yoghurt og citronsaft i en foodprocessor eller i et stavblenderglas og kør til du har en homogen masse. Smag til.
  • Kom alle ingredienserne til myntepestoen i en morter eller i et stavblenderglas og knus/blend til du har en grov pesto.
  • Anret fetadippen i en skål eller på et fad og fordel pestoen ovenpå.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Jeg er ikke altid god til at huske at bruge mynte i det salte køkken, og det er synd, for jeg har haven fuld af mynte her om sommeren. Og mynte kommer bare virkelig til sin ret i en slags pesto til den salte og fede feta.

Fetadip som tilbehør

Fetadip er perfekt tilbehør til mellemøstlige retter såsom Israelsk salat, krydrede kebabspyd eller de grønne broccolifalafler, men du kan også bare servere den til noget helt enkelt som stegt eller grillet kylling og så lade den lækre fetadip være det, der giver smag og lækkerhed til retten. Du kan også have den på bordet som dip med grøntsagsstænger.

Hvis du har mulighed for det, så lav en større portion af myntepestoen. Det vil give dig noget lækkert at dryppe over din mad i flere dage fremover.

Lækre dips til sommermaden

Vil du prøve en anden slags fetadip, så prøv den populære haydari-dip, som er en tyrkisk dip med feta og peberfrugt. Den er altid et kæmpe hit også. Mangler du bare generel inspiration til lækker dyppelse, så tag et kig i min store samling med dip, dressing og pesto.

At have en lækker dip, dressing eller pesto i køleskabet er simpelthen mit (dovne) trick nr. 1 til at peppe ordinær hverdagsmad op. Du ved, de dage, hvor man får kylling og grøntsager….. gaaab…. Men kylling, grøntsager og en lækker dip – wauw et lækkert måltid. Ja, så simpelt er det faktisk nogle gange😅

feta og ricotta dip med myntepesto

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Fetadip med ricotta og myntepesto”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?