Feriemad, der smager af sol og sommer


Det kan bare noget helt særligt, når man spiser autentisk mad fra udenlandske køkkener under varmere himmelstrøg. Kender I det, at man forsøger at gentage succesen herhjemme og så smager det ikke nær så godt? Det gælder i øvrigt både maden og vinen😅

Måske varmen og ferien gør noget særligt ved smagsløgene, og så skal man nok heller ikke undervurdere, når der bruges helt friske grøntsager, der er modnet i den varme sol og ikke har rejst langvejs fra før den lander på din tallerken, som desværre ofte er tilfældet her i Danmark.

Når vi er i Spanien, består diæten som regel af æg, kød, spansk skinke, tomater og avokado. Måske lidt peberfrugt, hvis det går vildt for sig. Og det er så enkelt men smager bare så fantastisk lækkert. Når jeg kommer hjem og smager de vandede danske tomater, bliver jeg så skuffet…

Well, men jeg tænkte derfor at vi kunne vride det sidste ud af sommeren ved at fylde sommeren på tallerkenen, Uanset hvor i verden, vi befinder os.

*dette indlæg er skrevet, imens jeg tygger i en peberfrugt, der smager af vand og tomater med absolut ingen smag. Hvor er det elendige råvarer, vi har adgang til herhjemme😭*

Ferie favorit-opskrifter

Herunder finder du et par favoritter, som jeg altid spiser, når jeg er på ferie og som jeg også synes, at jeg lykkes OK med at lave, når jeg er hjemme igen.

 1. Spansk tomatsalat med manchego og serranoskinke
 2. Græsk salat
 3. Asparges mimosa
 4. Friséesalat med bacon og ost
 5. Hvid pizza med cremefraiche, rødløg og stenbiderrogn
 6. Low Carb Flammkuchen / Tarte Flambée
 7. Gazpacho
 8. Caprese med melon og parmaskinke

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

 • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Feriemad, der smager af sol og sommer”

Skriv en kommentar

 1. Vores “feriemad” er tun fra glas, stegte squash, tomat, måske en lille oksebøf eller lakse til deling, måske lidt stegt peberfrugt, måske broccoli.
  Når vi er syd på, spiser vi det dagligt. Her hjemme en gang pr ferie.
  Det smager lige så godt her hjemme, men koster 3 gange så meget.

  Svar
  • Jaaa men jeg vil helst ikke handle hos dem længere. Deres uærlige og uetiske forretningsmetoder er ikke noget, jeg har lyst til at støtte op om. Så ærgerligt, når et firma prøver at bygge et sympatisk ydre op og så ikke følger det op med ærlig adfærd😔

   Svar