Ferieglimt fra Sydfrankrig og Sardinien


Er der nogen på linjen, eller er I allesammen rejst?

Vi tog jo den tidlige ferie igen i år, og det plejer at betyde, at alle er rejst på ferie, når vi så kommer hjem.

Vi havde dog egentlig planlagt tre ugers sommerferie men pga. forskellige omstændigheder, måtte vi skære den sidste uge fra, så nu sidder jeg igen på mit lille kontor og prøver at komme op i gear igen.

Og det er da ærligt talt lidt svært.

Nøj, den ferie har været dejlig. Jeg kan næsten ikke huske, hvornår jeg sidst har holdt så meget ferie på en ferie.

Som selvstændig i en enmandsvirksomhed er det med ferie jo nogle gange en lidt speciel affære, men denne gang har jeg været heeeelt nede i gear.

Søvn og dovne dage

Jeg satte ellers ud i vanligt højt gear, og jeg skulle da både træne og planlægge efterårets opgaver og allemulige andre forestillinger, jeg gjorde mig.

I realiteten endte jeg med at sove. Knap 9 timer hver eneste nat i 14 dage. Og mine dage blev mere og mere dovne, som ferien skred frem.

At jeg kunne sove 9 timer hver nat, overraskede mig en smule. Jeg sover jo trods alt ret meget til daglig. Men jeg må åbenbart alligevel have haft et efterslæb.

Og det var så dejligt. Jeg læste bøger, spiste og lå og stenede i en hængekøje, og så gik der en dag med det. Den slags ferie.

De helt dovne dage blev dog vekslet med strand- og turdage (semi-dovent) og aktive vandredage.

Sardinien leverede 100% og mere til.

Som du måske husker, startede de der nervesmerter, jeg led af sidste sommer og efterår, da vi var på Sardinien sidste år, og da jeg ikke kunne mærke mit ene ben og i øvrigt havde pisseondt, kunne vi jo fx ikke tage ud og vandre. Det kunne vi til gengæld denne gang, og det var en KÆMPE oplevelse. Måske den største oplevelse, jeg har haft i mange år.

Men meget mere om det i de kommende uger.

På bloggen de kommende uger

Jeg har en masse indlæg planlagt, som du kan fornøje dig med her i sommerferien. Her er hvad jeg sysler med…

Sardinien

Hvis jeg skal løfte sløret lidt for, hvad du har i vente her på bloggen i de kommende uger, kommer der et par ferieindlæg med gode oplevelser på Sardinien.

Jeg ved godt, at Sardinien ikke er det sted, hvor flest europæer tager til og det er faktisk også lidt bøvlet men hold nu op, hvor har den ø meget at byde på.

Strandene alene giver fx Caribien og andre eksotiske strand-destinationer kamp til stregen. Vi taler hvidt sand og det mest turkise, klare vand. Se bare billederne længere nede i indlægget.

‘Den sunde balance’

Og så ved jeg, at mange bøvler med maden i ferien og har svært ved at mestre balancen mellem at leve sundt og lade stå helt til. Jeg kunne derfor godt tænke mig at skrive om, hvordan jeg griber dette an. Og måske også noget om, hvorfor jeg i år har spist flere is, end jeg kan huske, jeg har gjort i mange, mange år.

Søvn

Herudover tænker jeg, at jeg vil skrive lidt om søvn, for mange kunne have gavn af at rykke det op ad prioriteringsstigen og så kommer der selvfølgelig lidt lækkert mad, bl.a. det ultimative snackfad og en mundvandsfremkaldende is-opskrift.

Slankekure med forkert fokus

Jeg ruger også lidt på noget om, hvorfor mange ‘slankemetoder’ efter min mening starter det helt forkerte sted, men jeg har ikke helt afgjort, om det passer bedst her på bloggen eller i nyhedsbrevet.

Janes brevkasse

Jeg overvejer også at lave lidt små ‘brevkassesvar’ med nogle af de spørgsmål, jeg svarer på igen og igen og igen. Forleden holdt jeg en lille spørgerunde på IG, og den gav lige masser af inspiration til det.

Og ellers er sommeren jo en stille tid her i butikken, så det vil jeg benytte til at færdiggøre to spændende projekter, jeg har planer om at lancere til efteråret, og jeg kan godt afsløre, at I er mange, der bliver glade her.

Ikke mere fra mig i dag. Til sidst  kan du nyde et par billeder fra kamerarullen.

Sydfrankrig

Sommerferie i sydfrankrig
Pool time!

Sommerferie i sydfrankrig
Frankrig-Argentina på lokal bar i Draguignan

Danmark-Kroatien – var det lige den mest nervepirrende kamp?

Sommerferie i sydfrankrig
Digitalt indfødt med et analogt stykke legetøj!

Sommerferie i sydfrankrig
Ej men han er jo så sød♡

Sommerferie i sydfrankrig
Vega i en trætop i klatreparken FlayForest.
Ungerne tog lige den svære ‘Sportif’-bane i år. Jeg var heldigvis ikke med…

Sommerferie i sydfrankrig
Provence kan bare noget med lyset…

Sardinien

Sommerferie på Sardinien
Sørens grill-alter i vores hus udenfor Orosei

Sommerferie på Sardinien
Ja tak, til hængekøje og doven ferie

Sommerferie på Sardinien
Hest i baghaven

Sommerferie på Sardinien
Ud på tur, aldrig sur

Sommerferie på Sardinien
Cala Fuili

Sommerferie på Sardinien
Første vandretur

Sommerferie på Sardinien
Strand nær Arbatax

Sommerferie på Sardinien
Rocca Rossa – de røde klipper

Sommerferie på Sardinien
Cala Luna

Sommerferie på Sardinien
Grotte Bue Marino

Sommerferie på Sardinien
To til søs

Sommerferie på Sardinien
Det hvide dernede i bunden…? Det vandrede vi ned til – og op igen!!

Sommerferie på Sardinien
Vega i Porto Rotondo nær Olbia

Vil du se mere Sardinien, kan du tjekke de mange billeder fra vores tur sidste år:

Sardiniens strande

Byer, oplevelser og maden på Sardinien

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

17 kommentarer til “Ferieglimt fra Sydfrankrig og Sardinien”

Skriv en kommentar

 1. Ja, Sardinien ser helt vidunderligt ud – måske vi også skulle prøve det! Vi holder også meget af Provence hvor vi er lidt over 1 måned hvert år fordelt på forår og efterår. Om 2 måneder er vi der nede igen:-)
  Tak for alle de dejige billede af dine skønne unger og fra al det i oplever.
  Fortsat god sommer i DK

  Svar
   • Det ser virkelig dejligt ud! Hvordan kommer I derned? Køber I total løsning hos en rejseselskab eller skrædesyer I helt selv? I har bare de skønneste udsigter fra hvor I bor på ferien!

    Svar
    • Vi booker altid selv. Dvs. booker fly og lejer hus og bil. I Frankrig besøgte vi min far, som bor der. Herfra fløj vi videre til Sardinien og derfra hjem 9-10 dage senere :)

     Svar
 2. Det ser helt vidunderligt ud! Sardinien er hermed på min liste over kommende ønske-destinationer :) Og hvor lyder det dejligt med sådan helt-nede-i-tempo-ferie. Den havde jeg også lidt af – vi tog dog bare en biltur rundt i DK en lille uges tid. Det var skønt, skønt, skønt :) Og nu sidder jeg også her tilbage på kontoret igen…mens alle andre drøner afsted på ferie. Men jeg havde en dejlig en, så jeg klager ikke :)
  Det lyde godt nok spændende med de kommende projekter…glæder mig til at læse mere :)

  Svar
  • Ferie i Danmark når vejret er sådan her er jo virkelig også helt perfekt!
   Og god idé at sætte Sardinien på listen. Det kræver lidt vilje at komme dertil men det er fuldstændig fantastisk.

   Svar
  • Helt vildt! Jeg har helt tabt mit hjerte til den ø og er så glad for at jeg fik revanche for vores ferie sidste år, der mildest talt tog en lidt uheldig drejning.

   Svar
  • Det var det virkelig. Sardinien er virkelig helt enestående (og sydfrankrig er jo også dejligt men min far bor der jo, så vi kommer der lidt oftere)

   Svar