Fennikelfad à la flødekartofler


Dette fennikelfad à la flødekartofler er skønt lunt tilbehør til dig, der gerne vil spare på kulhydraterne og derfor vælger kartoflerne fra. Her kan du få lidt samme feeling men med væsentligt færre kulhydrater.

Fennikelfad à la flødekartofler - opskrift på Keto venlig erstatning for flødekartofler

Fennikelfad à la flødekartofler

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
1 time

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Snit porre og fennikel og fordel dem i et ovnfast fad.
  • Fordel nogle timiangrene ovenpå.
  • Bland fløde med krydderier og parmesan og hæld blandingen over grøntsagerne.
  • Sæt fadet i ovnen og bag i 30-40 minutter til grøntsagerne er møre og fløden er tyknet en anelse.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Fennikelfad à la flødekartofler

Jeg ved ikke, om det er fair at afsløre, men jeg har aldrig været særligt vild med flødekartofler. Faktisk har jeg aldrig været vild med kartofler i nogen form. Derfor har jeg heller ikke lige den der følelsesmæssige kobling til flødekartofler, som jeg ved, mange har og som min egen datter helt sikkert også har. Der er næsten ikke noget bedre, jeg kan servere for hende.

Selv har jeg det helt glimrende med dette fennikelfad, som smager superlækkert. Jeg synes, det passer godt til fx en god kotelet eller måske også til noget mere magert som kylling eller hvid fisk.

Fennikelfad à la flødekartofler - opskrift på Keto venlig erstatning for flødekartofler

Brug for en hjælpende hånd med vægttab?

Prøv min fleksible Keto kostplan. Den er nem og realistisk, selv i en travl hverdag.

Se kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

17 kommentarer til “Fennikelfad à la flødekartofler”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stars
    Ja tak! Det smager så godt ❤️

    Og hvis nogen nu (helt hypotetisk) tænker “der er da ikke nok fløde i, Jane, jeg putter altså noget mere i” så kan jeg fortælle, at Jane har målt det helt fint og du behøver ikke tilføre ekstra fløde (for så skal det altså være i ovnen seriøst længe for ikke at være totalt flydende 😅 Smagen er dog stadig absolut godkendt. Helt hypotetisk)

    Svar
    • Det har jeg ikke testet men er det ikke bare noget med at putte den i metalbeholderen og så prøve sig frem ift. tilberedningstid? Ofte skal det have lidt kortere tid, synes jeg.

      Svar
  2. Har lige et spørgsmål til kalorie beregningen i opskrifterne. Når du skriver i beregningen pr. portion, skal jeg så F.eks. I denne opskrift som er til 4 personer, gange beregningen med 4, for at få indholdet i hele retten?

    Svar
  3. Jeg savner absolut ikke kartofler i hverdagen lige bortset fra flødekartofler … uden at prale (og så lidt alligevel) så er mine ret gode hvis du spørger mine sønner og gæster. Er altid øverst på ønskesedlen fra ældstesønnen når han kommer hjem til mors kødgryder.

    Så det var med en vis skepsis at jeg afprøvede denne opskrift og hold da mule hvor smager det bare GODT ! Og igen – som nærmest al din mad – er super lækker som kold i madpakken sammen med en kødrest

    Svar
  4. Det var simpelten sådan en succes, den her! VI havde købt nogle ‘sidste salgsdato’ fennikel og skulle have dem brugt. Jeg havde en lille rest løg og sødkartoffel (som meget hurtigt bliver lidt for meget alene), men skåret i skiver og stukket ned mellem fennikel, var de super. Tak!

    Svar
    • Åhm altså jeg elsker anissmagen men jeg synes, den ryger ret meget i baggrunden her, hvor den er lun. Jeg synes, du skal kaste dig ud i det. Og ellers vil jeg give en stemme til kinaradise også. Medmindre man er uheldig at få en af dem, der er meget skarpe i smagen, gør de sig godt som kartoffelerstatning her også.

      Svar