Fennikelfad à la flødekartofler


Dette fennikelfad à la flødekartofler er skønt lunt tilbehør til dig, der gerne vil spare på kulhydraterne og derfor vælger kartoflerne fra. Her kan du få lidt samme feeling men med væsentligt færre kulhydrater.

Fennikelfad à la flødekartofler - opskrift på Keto venlig erstatning for flødekartofler

Fennikelfad à la flødekartofler

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
1 t

Ingredienser

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 200 grader.
 • Snit porre og fennikel og fordel dem i et ovnfast fad.
 • Fordel nogle timiangrene ovenpå.
 • Bland fløde med krydderier og parmesan og hæld blandingen over grøntsagerne.
 • Sæt fadet i ovnen og bag i 30-40 minutter til grøntsagerne er møre og fløden er tyknet en anelse.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Fennikelfad à la flødekartofler

Jeg ved ikke, om det er fair at afsløre men jeg har aldrig været særligt vild med flødekartofler. Faktisk har jeg aldrig været vild med kartofler i nogen form. Derfor har jeg heller ikke lige den der følelsesmæssige kobling til flødekartofler, som jeg ved, mange har og som min egen datter helt sikkert også har. Der er næsten ikke noget bedre, jeg kan servere for hende.

Selv har jeg det helt glimrende med dette fennikelfad, som smager superlækkert. Jeg synes, det passer godt til fx en god kotelet eller måske også til noget mere magert som kylling eller hvid fisk.

Fennikelfad à la flødekartofler - opskrift på Keto venlig erstatning for flødekartofler

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

12 kommentarer til “Fennikelfad à la flødekartofler”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




 1. Har lige et spørgsmål til kalorie beregningen i opskrifterne. Når du skriver i beregningen pr. portion, skal jeg så F.eks. I denne opskrift som er til 4 personer, gange beregningen med 4, for at få indholdet i hele retten?

  Svar
 2. Jeg savner absolut ikke kartofler i hverdagen lige bortset fra flødekartofler … uden at prale (og så lidt alligevel) så er mine ret gode hvis du spørger mine sønner og gæster. Er altid øverst på ønskesedlen fra ældstesønnen når han kommer hjem til mors kødgryder.

  Så det var med en vis skepsis at jeg afprøvede denne opskrift og hold da mule hvor smager det bare GODT ! Og igen – som nærmest al din mad – er super lækker som kold i madpakken sammen med en kødrest

  Svar
 3. Det var simpelten sådan en succes, den her! VI havde købt nogle ‘sidste salgsdato’ fennikel og skulle have dem brugt. Jeg havde en lille rest løg og sødkartoffel (som meget hurtigt bliver lidt for meget alene), men skåret i skiver og stukket ned mellem fennikel, var de super. Tak!

  Svar
  • Åhm altså jeg elsker anissmagen men jeg synes, den ryger ret meget i baggrunden her, hvor den er lun. Jeg synes, du skal kaste dig ud i det. Og ellers vil jeg give en stemme til kinaradise også. Medmindre man er uheldig at få en af dem, der er meget skarpe i smagen, gør de sig godt som kartoffelerstatning her også.

   Svar