Fem gode julegaver til en foodie


Kender du en foodie, og ved du bare ikke, hvad du skal købe til vedkommende? Så kommer her fem forslag til gode julegaver til den mad-interesserede i forskellige prisklasser.

1. EN LÆKKER KNIV
At have en ordentlig kniv højner oplevelsen ved madlavning med flere 100 %. Selv har jeg to japanske knive af mærket Yaxell, og det er en udsøgt fornøjelse at arbejde dem i køkkenet. Se et udvalg HER.

2. EN SLOW COOKER
En af de ny-anskaffelser, jeg har gjort mig i 2014, er min Crock Pot, som er en slow cooker. Heri laver jeg alt fra langtidsstegning af kød (hele stykker kød til fx pulled pork/beef/kylling) til kyllingebouillon og langtidssimret chili con carne. Der findes flere modeller. Jeg har DENNE.

3. EN BAMIX STAVBLENDER
Simpelthen verdens bedste stavblender! Den pisker flødeskum på under 2 min. Need I say more? Jeg har en sexet rød model med masser af hestekræfter. Vær opmærksom på, at prisen som regel følger hestekræfterne, så finder du en billigt, vil den ofte være en mindre kraftfuld model.

4. ÅRETS MANDE-KOGEBOG
Hvis du ikke allerede har anskaffet dig Gastromands kogebog, så køb den til en, du holder af. Det er vitterligt en af årets bedste kogebøger, hvis du spørger mig, og jeg har lyst til at lave alle opskrifter derfra. Når gastrodrengene laver mad, er det sådan lidt Brdr. Price på speed – der er bunkevis af smør og for en low carber som mig, er det en smal sag af fjerne eventuelle overflødige kulhydrater fra retterne.

5. TINY GARDENS
Dette er måske snarere en værtindegave til (den kvindelige) foodie. En lille miniaturehave med mulighed for at spire alverdens ting i vindueskarmen. Selv er jeg helt fjollet med radisespirerne, som jeg kaster ud over min mad ved enhver lejlighed. Læs mere her: Tiny Gardens

julegaver til en foodie

Du kan selvfølgelig også give en signeret eksemplar af en af mine bøger eller et gavekort til LCHF året rundt, som udkommer d. 5. januar.

linje.png

Indlægget indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Spirerne fra Tiny Gardens har jeg modtaget i gave.

Keto opskrifter til airfryer

Du får 30 nye, lækre Keto opskrifter til din airfryer i min nye e-bog.

Spar 20% i oktober – se mere her >>

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Fem gode julegaver til en foodie”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane
  Jeg har fået en Slow cooker i julegave, men kan ikke rigtig finde ud af hvad grader den er på, når indstillingen hedder lav, mellem og høj.
  Den er fra elektrolux, så ikke den samme som din. Men måske du ved hvad din er på ca grader på de indstillinger. Har googlet og kan ikke rigtig finde noget.
  Er næsten helt ulykkelig over ikke at vide det.
  Og så nogle flere opskrifter med den i brug og dehydrateren ville være fantastisk.

  Svar
  • Hej Jannie
   Øj heldige dig! Jeg er SÅ glad for min slow cooker og bruger den i hvert fald ugentligt. Men jeg ved faktisk heller ikke, hvad LOW og HIGH er i temperaturer. Jeg har aldrig undersøgt det. Mit gæt er dog, at LOW er lige under 100 og HIGH lidt over. Men det er et gæt. Når man langtidstilbereder betyder den præcise tilberedningstid ikke altid helt så meget. Hvis man laver pulled pork fx eller confiterer andelår så er det uden betydning om den lige får 5 eller 6 timer.
   Faktisk er jeg ikke så opfindsom, når det kommer til brug af slowcookeren. Jeg bruger den mest til de samme ting: tilberedning af hel øko-kylling (de bliver virkelig seje hvis de tilberedes hurtigt), kyllingebouillon, pulled pork, andelår og gryderetter, fx langtidssimret chili con carne.
   Og tak for reminderen med dehydratoren. Den vil jeg glæde mig til at lege med igen!

   Svar