Favoritjuice af den røde slags


Der juices stadig på livet løs i det lille hjem, og forkølelsen har derved fået sig et ordentligt vitaminspark bagi og er allerede på retur. Findes 24 timers forkølelser? Åbenbart. Enten det, eller også har jeg udviklet akut høfeber, hvis det altså er sæson for den slags. Anyway, der juices, og jeg er næsten frisk igen, så alt er godt.

Den hidtil lækreste røde juice, jeg har lavet, er denne:

En gulerod, en rødbede, et stykke ingefær og ½ økocitron. Det er vigtigt, at citronen er økologisk, når du kører den igennem juicepresseren med skrællen på.

Den smager frisk og dejligt!

Og så er det sidste dag i påskeferien :-( Jeg har brugt de sidste dage på at læse projektledelse, for jeg skal til undervisning på lørdag. Selvom jeg er meget taknemmelig for kurset, så trækker det altså lidt tænder ud at skulle tage tiden fra min højt skattede fritid. I dag skal jeg læse igen, og hvis regnen stopper, skal pigebarnet og jeg gå en tur rundt om Damhussøen senere. På hendes opfordring. Hun vil gerne teste, om hun kan gå 7 km. Og det ved jeg, at hun sagtens kan. Motivationen er vist noget med, at jeg har lovet hende, at hun må komme med til Paris, hvis hun kan gå 7 km. Det var bare et tal, jeg greb i luften. Hvorfor siger man også sådan noget?

Men i morgen starter hverdagen altså igen. I vores hjem står den på fritidshjemsstart, så lur mig, om der ikke snart kommer et indlæg om sunde madpakker til børn!

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Favoritjuice af den røde slags”

Skriv en kommentar

 1. Det her med at undgå alt det der gror under jorden – det gælder ikke ved juice? Og har også set, at du bruger æbler i nogle juicer, hvordan med det og sukker?

  Svar
  • Jeg er jo hverken forskrækket over underjordsgrøntsager eller lidt frugt men det valg skal jo tages ud fra hvor nøjeregnende, man har brug for at være med kulhydraterne..

   Svar
 2. Jeps, den drik smager nemlig super dejligt Jane! Du skulle tage og prøve med et par æbler, ingefær og citron! Uha, uha … hvor det er ultra lækkert! ;o)

  Svar
 3. Præcis – det der har holdt mig tilbage var rengøringen af den. Prøvede på et tidspunkt en af de gode gammeldags juicere, og det tager jo en ondt år at rengøre sådan én. Men tanken om sådan et flydende skud vitaminer og goodness er snart ved at overbevise mig ;)

  Svar
 4. OI! Nu er det vist kun et spørgsmål om tid før jeg må overgive mig og købe en juicer…. Den røde her ser super skøn ud!

  Svar
  • Faktisk var det i starten min mand, der ville have en juicer, og jeg syntes, han var lidt åndsvag, for vi drikker jo aldrig juice. Men når man kan juice selv, så er det pludselig noget helt andet. Vi bruger vores meget i perioder (fx nu), andre gange står den støvet hen i ugevis. Men det kan varmt anbefales at have en i husholdningen ;-)

   Svar
 5. En dag hvor alle pigerne på vejen her, ikke ville lege med min søn, (vi er i voldsom drengemangel) siger min mand meget højt til lille Bertram: “Når det bliver sommer, så køber jeg en kæmlpe hoppeborg til dig, og så må pigerne slet ikke være med”.
  Hoppeborg…Paris…de glemmer det ikke haha. Men ganske fin logik, at man skal kunne gå 7 km. for at komme til Paris, det giver fin mening for mig :)
  24 timers forkølelser kender jeg, dem får jeg også.

  Svar