Faldt du i med et brag?


Gik det lige så godt og så pludselig en dag overspiste du alligevel i sukker eller kulhydrat, og nu sidder du og føler dig fuldstændig modløs og slået tilbage til start. Du er ikke alene.

Jeg forstår godt, hvis du føler dig skuffet eller modløs og du begynder at tænke, at det aldrig kommer til at lykkes for dig, når du bliver ved med at spænde ben for dig, når det lige går allerbedst. Måske er du vant til at slå dig selv i hovedet med alle dine utilstrækkeligheder og sætte alverdens former for selvkritik og straf i spil.

Mit gæt er, at du ikke har haft nævneværdig succes med den tilgang og at du i stedet mere har brug for en, der taler dig nænsomt tilbage på sporet. Og den person vil jeg gerne tilbyde at være her.

Coaching: Overspiste du i sukker og kulhydrat?

Lydfilen Overspiste du i sukker og kulhydrat er ikke underholdning eller sundhedsoplysning. Det er mig, der tager dig kærligt i hånden, mens du står med modløshed og mørke tanker rasende igennem kroppen. Jeg guider dig tilbage på et spor, hvor du igen tør tro på, at du nok skal komme stærkt tilbage og stadig nå dine mål.

Jeg vil anbefale, at du venter med at lytte til den til en dag, hvor du virkelig har brug for den.

Lydfilen er til MadbandittenPLUS-medlemmer, men du kan lytte til den i den gratis prøveperiode, hvis du ikke er medlem allerede.

Måske dette kunne være relevant for dig også:

Bliv Sukkerfri NU

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Faldt du i med et brag?”

Skriv en kommentar