Et godt tip: E-bog om varigt vægttab


Pst, skynd dig over til Charlotte fra sundforsjov og tilmeld dig hendes nyhedsbrev. Tilmelder du dig inden 1. juni får du nemlig hendes e-bog 3 hemmeligheder om kunsten bag det varige vægttab ganske gratis. Charlotte er holistisk vægttabskonsulent, hvilket betyder, at hun ikke bare stikker dig en kostplan og ønsker dig held og lykke, men at hun snarere fokuserer på dine tanker og mønstre omkring dig selv og dine spisevaner, og hvorfor du befinder dig, hvor du gør. Det er ved at ændre dine tanker, at du ændrer dit liv (og din vægt). Det er en umanerlig vigtig pointe og i mine øjne en meget overset faktor i kampen for et bedre liv.

Internettet flyder jo over med e-bøger, men Charlotte har bedrevet en interessant og inspirerende en af slagsen. Der er ingen løftede pegefingre men en masse kærlige puf. Det er relevant læsning – også for dig som ikke har et decideret vægttabsønske. Men hånden på hjertet: Hvem ville lige brokke sig over, at der røg et par kilo i svinget her på randen af bikinisæsonen? Ikke mig i hvert fald :)

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Et godt tip: E-bog om varigt vægttab”

Skriv en kommentar