The Skinny on Obesity 1: Er en kalorie virkelig en kalorie?


Kostdoktorn anbefaler i øjeblikket til en ny youtubefilm om årsagene til overvægt. Det er som altid skræmmende at se. Filmen varer kun 12 min. og er afsnit et ud af syv. Se den, hvis du har tid.

 

 

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “The Skinny on Obesity 1: Er en kalorie virkelig en kalorie?”

Skriv en kommentar

 1. Hejsa :)

  Jeg har lige købt din bog idag og jeg har allerede læst den færdig! Blev SÅ meget bidt af den, for jeg kunne bare se mig selv i alt det du skrev om! Jeg er SÅ meget klar til denne omvæltning og sidder lidt tilbage med følelsen, ‘det er bare FOR godt til at være sandt’! Må jeg virkelig spise alt det lækre mad og skal jeg slet ikke tælle kalorier og alt det andet man har gjort så mange gange i et forsøg på at få de sidste småkilo væk! Jeg træner meget og har altid spist sundt – men som du skriver, har vi været så fedtforskrækket så længe og jeg har altid haft fokus på at spare på kulhydraterne, uden at få dem erstattet, hvilket har haft en enormt dårlig effekt på træning, humør og i det hele taget mit velbefindende. Jeg er SÅ glad for at jeg har købt din bog og glæder mig til at komme igang efter nytår (jeg må jo lige være realistisk) Jeg venter spændt på den næste :D Tak! Mange tak! :)

  Svar
  • Tak :) Jeg har desværre ikke fået set den endnu men har den på listen. Elsker Peter Attia (altså sådan platonisk, du ved…)

   Svar
 2. Skræmmende! Jeg håber virkelig, at menneskeheden får vendt skuden i en pokkers fart! Men jeg ved også, at det kan være uendelig svært at bryde med mange års indlæring og vaner.

  Svar
 3. Jeg håber sådan, at det begynder at gå op for folk hvad det er der skal til.. Tror egentlig, at snakken om hvorvidt en kalorie er en kalorie, går den rigtige vej. Jeg er i gang med Social- og Sundhedshjælper udd. og vi har lært i ernæring, at en kalorie IKKE bare er en kalorie – så forhåbentlig breder denne interessante viden sig. At folk på slankekur så stadig fylder sig med pasta (=melklister) og bådstegte kartofler, er mig en gåde. Men det er jo hvad man har fået lært af diætister, ugeblade og jeg ved ikke hvad. Men det er en anden snak..
  Snakken om alt det skjulte sukker og light produkter er godt nok rimelig uhyggelig. Synd at så mange er på ledt på vildspor, MEN: vi er jo i bund og grund ansvarlige for vores egen krop og hvad vi putter i den.
  Go’ video, tak Jane :-)

  Svar
  • Det er da rigtig positivt, hvis vi er på vej i den rigtige retning. Men det forekommer mig alligevel, at der er langt igen. Særligt når der er fritidshjem, der serverer aspartam-yoghurt til skolebørn… :(
   Well, al revolution starter med sig selv. Eller noget… ;-)

   Svar