Episode 9: Børn & LCHF, æg og kolesterol, proteinpulver og få grøntsager


Så er der ny underholdning til gåturen, togturen, busturen, rengøringen eller hvornår du nu lytter til podcast.

I denne episode taler jeg om Keto og depression og efter denne lidt dystre start, begiver jeg mig videre til dagens fire spørgsmål.

Børn & LCHF

Sarahs lille søn har fordøjelsesproblemer og hun spørger, hvad hun skal være opmærksom på, hvis hendes søn skal spise LCHF, ligesom hun selv gør.

Æg og kolesterol

Anja spiser Keto og mange æg. En af hendes venner har gjort hende urolig for, om det egentlig er skidt for kolesteroltallet, når nu æg indeholder rigtig meget kolesterol

Brug af proteinpulver og proteinbarer på Keto

Mariann spørger, om proteinpulver og proteinbarer kan indgå på Keto, hvis man vælger de lødige af slagsen.

Keto med få grøntsager

Kristina spiser Keto men spiser ikke ret mange grøntsager og savner det faktisk ikke. Men kan man egentlig leve sundt med få grøntsager?

Lyt til hele episoden her >>

Episode 9 - Podcast om Børn & LCHF, æg og kolesterol, brug af proteinpulver og proteinbarer på Keto og er Keto kost med få grøntsager stadig sundt? Lyt hr

Rigtig god lyttelyst.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Episode 9: Børn & LCHF, æg og kolesterol, proteinpulver og få grøntsager”

  1. Kære Jane der har været slinger i valsen i denne uge pga julehygge. Prøver at følge dit råd og komme tilbage i ketorytme og ikke spise mindre men følge kostplanen videre 😅🙃😊Mette

    Svar