Episode 9 er ude nu


Så er der ny underholdning til gåturen, togturen, busturen, rengøringen eller hvornår du nu lytter til podcast.

I denne episode taler jeg om Keto og depression og efter denne lidt dystre start, begiver jeg mig videre til dagens fire spørgsmål.

Børn & LCHF

Sarahs lille søn har fordøjelsesproblemer og hun spørger, hvad hun skal være opmærksom på, hvis hendes søn skal spise LCHF, ligesom hun selv gør.

Æg og kolesterol

Anja spiser Keto og mange æg. En af hendes venner har gjort hende urolig for, om det egentlig er skidt for kolesteroltallet, når nu æg indeholder rigtig meget kolesterol

Brug af proteinpulver og proteinbarer på Keto

Mariann spørger, om proteinpulver og proteinbarer kan indgå på Keto, hvis man vælger de lødige af slagsen.

Keto med få grøntsager

Kristina spiser Keto men spiser ikke ret mange grøntsager og savner det faktisk ikke. Men kan man egentlig leve sundt med få grøntsager?

Lyt til hele episoden her >>

Rigtig god lyttelyst.

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Episode 9 er ude nu”

Skriv en kommentar

  1. Kære Jane der har været slinger i valsen i denne uge pga julehygge. Prøver at følge dit råd og komme tilbage i ketorytme og ikke spise mindre men følge kostplanen videre 😅🙃😊Mette

    Svar