Episode 8 ude nu


I denne episode taler jeg kort om min nye bog Fix din fordøjelse og hvad det egentlig vil sige, at opskrifterne er ‘terapeutiske’.

Herefter tog jeg hul på disse fire spørgsmål:

 • Dorte vil gerne spise anti-inflammatorisk, men er bekymret for det høje kulhydratindtag og spørger, hvad den sundeste kost egentlig er?
 • Mads spørger til proteindistribution og om det virkelig er bedre at sprede sit proteinindtag ud over dagen fremfor at spise fx 16/8 med to måltider pr. dag
 • Anette fylder 40 og vil gerne feste men er nervøs for hvordan hun reagerer på kulhydrater og alkohol efter at have startet på Keto
 • Karina spørger til om Keto kan være lige så sundt, hvis man ikke laver al mad fra bunden men fx køber kulhydratfattige købeprodukter som supper, saucer og dips.

Lyt til afsnittet her >>

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Episode 8 ude nu”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane. Jeg er simpelthen så.glad for den her keto livsstil som jeg nu har været på 3 ugee. Jeg startede på 75 , 2 kg. I mandags var jeg på 68, 2 efter en form for udrensning. Så i dag da jeg stiger på. Vægten er jeg på 69, 6…..altså taget på igen. Har fulgt keto planen. ….kan det være væske og en eller anden stabilisering af kroppen ? Putter jeg mon for meget stegefedt på panden ? Jeg synes ikke jeg kan spise mindre …..Drømmer pm at komme ned.på de 66 kilo , 2 uger tilbage af planen… still going strong 😀Mette.

  Svar
  • Hej Mette
   Alt du oplever er 100% normalt. Det eneste, der er galt, er din reaktion på det :)
   Men helt alvorligt, det er bare sådan det er.

   Jeg er midt i en Keto/fedttabs-fase lige nu og har lige haft 10-12 dage (!!) med stillestående/let-stigende vægt trods tæt på 100% indsats (logger alting jeg spiser og er i aggressivt kalorieunderskud). I de sidste to dage faldt min vægt med 1,2 kg. Den eneste grund til at jeg oplevede dette fald var, at jeg IKKE gik i så-kan-det-hele-være-ligemeget-mode og gav op.

   Vil du ikke nok overveje Vind over vægten-forløbet? At få styr på de følelser om den badevægt er fuldstændig afgørende for dit mål om at få vægten ned på 66.

   Svar