Episode 8 ude nu


I denne episode taler jeg kort om min nye bog Fix din fordøjelse og hvad det egentlig vil sige, at opskrifterne er ‘terapeutiske’.

Herefter tog jeg hul på disse fire spørgsmål:

 • Dorte vil gerne spise anti-inflammatorisk, men er bekymret for det høje kulhydratindtag og spørger, hvad den sundeste kost egentlig er?
 • Mads spørger til proteindistribution og om det virkelig er bedre at sprede sit proteinindtag ud over dagen fremfor at spise fx 16/8 med to måltider pr. dag
 • Anette fylder 40 og vil gerne feste men er nervøs for hvordan hun reagerer på kulhydrater og alkohol efter at have startet på Keto
 • Karina spørger til om Keto kan være lige så sundt, hvis man ikke laver al mad fra bunden men fx køber kulhydratfattige købeprodukter som supper, saucer og dips.

Lyt til afsnittet her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler
 • adgang til at lytte til min podcast (og stille dine egne spørgsmål, du ønsker jeg svarer på deri)

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Episode 8 ude nu”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane. Jeg er simpelthen så.glad for den her keto livsstil som jeg nu har været på 3 ugee. Jeg startede på 75 , 2 kg. I mandags var jeg på 68, 2 efter en form for udrensning. Så i dag da jeg stiger på. Vægten er jeg på 69, 6…..altså taget på igen. Har fulgt keto planen. ….kan det være væske og en eller anden stabilisering af kroppen ? Putter jeg mon for meget stegefedt på panden ? Jeg synes ikke jeg kan spise mindre …..Drømmer pm at komme ned.på de 66 kilo , 2 uger tilbage af planen… still going strong 😀Mette.

  Svar
  • Hej Mette
   Alt du oplever er 100% normalt. Det eneste, der er galt, er din reaktion på det :)
   Men helt alvorligt, det er bare sådan det er.

   Jeg er midt i en Keto/fedttabs-fase lige nu og har lige haft 10-12 dage (!!) med stillestående/let-stigende vægt trods tæt på 100% indsats (logger alting jeg spiser og er i aggressivt kalorieunderskud). I de sidste to dage faldt min vægt med 1,2 kg. Den eneste grund til at jeg oplevede dette fald var, at jeg IKKE gik i så-kan-det-hele-være-ligemeget-mode og gav op.

   Vil du ikke nok overveje Vind over vægten-forløbet? At få styr på de følelser om den badevægt er fuldstændig afgørende for dit mål om at få vægten ned på 66.

   Svar