Episode 8 ude nu


I denne episode taler jeg kort om min nye bog Fix din fordøjelse og hvad det egentlig vil sige, at opskrifterne er ‘terapeutiske’.

Herefter tog jeg hul på disse fire spørgsmål:

 • Dorte vil gerne spise anti-inflammatorisk, men er bekymret for det høje kulhydratindtag og spørger, hvad den sundeste kost egentlig er?
 • Mads spørger til proteindistribution og om det virkelig er bedre at sprede sit proteinindtag ud over dagen fremfor at spise fx 16/8 med to måltider pr. dag
 • Anette fylder 40 og vil gerne feste men er nervøs for hvordan hun reagerer på kulhydrater og alkohol efter at have startet på Keto
 • Karina spørger til om Keto kan være lige så sundt, hvis man ikke laver al mad fra bunden men fx køber kulhydratfattige købeprodukter som supper, saucer og dips.

Lyt til afsnittet her >>

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Episode 8 ude nu”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane. Jeg er simpelthen så.glad for den her keto livsstil som jeg nu har været på 3 ugee. Jeg startede på 75 , 2 kg. I mandags var jeg på 68, 2 efter en form for udrensning. Så i dag da jeg stiger på. Vægten er jeg på 69, 6…..altså taget på igen. Har fulgt keto planen. ….kan det være væske og en eller anden stabilisering af kroppen ? Putter jeg mon for meget stegefedt på panden ? Jeg synes ikke jeg kan spise mindre …..Drømmer pm at komme ned.på de 66 kilo , 2 uger tilbage af planen… still going strong 😀Mette.

  Svar
  • Hej Mette
   Alt du oplever er 100% normalt. Det eneste, der er galt, er din reaktion på det :)
   Men helt alvorligt, det er bare sådan det er.

   Jeg er midt i en Keto/fedttabs-fase lige nu og har lige haft 10-12 dage (!!) med stillestående/let-stigende vægt trods tæt på 100% indsats (logger alting jeg spiser og er i aggressivt kalorieunderskud). I de sidste to dage faldt min vægt med 1,2 kg. Den eneste grund til at jeg oplevede dette fald var, at jeg IKKE gik i så-kan-det-hele-være-ligemeget-mode og gav op.

   Vil du ikke nok overveje Vind over vægten-forløbet? At få styr på de følelser om den badevægt er fuldstændig afgørende for dit mål om at få vægten ned på 66.

   Svar