Episode 7: Eftermiddagscravings, energiløshed, aftaler med sig selv og fedtforskrækkelse


Episode 7 er ude nu og i den besvarer jeg 4 spændende spørgsmål:

1️⃣ Gitte har en dårlig vane med at spise for meget om eftermiddagen og selvom det er sunde ting, der ryger ind (frugt, ost, nødder), er det alligevel ikke så godt for vægten. Hvordan slipper man af med denne dårlige vane?

2️⃣ Ellen har tabt 25-30 kg på Keto og havde masser af energi i starten, men nu føler hun sig fuldstændig energiløs og har hjertebanken og uro i kroppen om natten. Hvad er der på spil her?

3️⃣ Tone spørger til det personlighedstræk, hvor man er dygtig til at følge andres planer og retningslinjer men ikke formår at følge aftaler, man laver med sig selv. Hvorfor denne forskel og hvordan bliver man bedre til at stå til ansvar for sig selv?

4️⃣ Anja vil gerne spise Keto og tabe 30 kg men årtiers fedtforskrækkelse spøger i baghovedet. Hvordan giver man slip på den, når den er så indgroet?

Lyt med her >>

Seneste episode kan altid lyttes til i de 7 dages gratis prøveperiode, hvor du kan prøve de mange funktioner i MadbandittenPLUS-medlemskabet, imens du beslutter, om det er noget for dig.

Podcast episode 7 - Eftermiddagscravings, energiløshed efter stort vægttab at lære at overholde aftaler med sig selv og fedtforskrækkelse
Eftermiddagscravings, energiløshed efter stort vægttab at lære at overholde aftaler med sig selv og fedtforskrækkelse

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

  • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Episode 7: Eftermiddagscravings, energiløshed, aftaler med sig selv og fedtforskrækkelse”

Skriv en kommentar