Episode 7 ude nu


Episode 7 er ude nu og i den besvarer jeg 4 spændende spørgsmål:

1️⃣ Gitte har en dårlig vane med at spise for meget om eftermiddagen og selvom det er sunde ting, der ryger ind (frugt, ost, nødder), er det alligevel ikke så godt for vægten. Hvordan slipper man af med denne dårlige vane?

2️⃣ Ellen har tabt 25-30 kg på Keto og havde masser af energi i starten, men nu føler hun sig fuldstændig energiløs og har hjertebanken og uro i kroppen om natten. Hvad er der på spil her?

3️⃣ Tone spørger til det personlighedstræk, hvor man er dygtig til at følge andres planer og retningslinjer men ikke formår at følge aftaler, man laver med sig selv. Hvorfor denne forskel og hvordan bliver man bedre til at stå til ansvar for sig selv?

4️⃣ Anja vil gerne spise Keto og tabe 30 kg men årtiers fedtforskrækkelse spøger i baghovedet. Hvordan giver man slip på den, når den er så indgroet?

Lyt med her >>

Seneste episode kan altid lyttes til i de 7 dages gratis prøveperiode, hvor du kan prøve de mange funktioner i MadbandittenPLUS-medlemskabet, imens du beslutter, om det er noget for dig.

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Episode 7 ude nu”

Skriv en kommentar