Episode 7 ude nu


Episode 7 er ude nu og i den besvarer jeg 4 spændende spørgsmål:

1️⃣ Gitte har en dårlig vane med at spise for meget om eftermiddagen og selvom det er sunde ting, der ryger ind (frugt, ost, nødder), er det alligevel ikke så godt for vægten. Hvordan slipper man af med denne dårlige vane?

2️⃣ Ellen har tabt 25-30 kg på Keto og havde masser af energi i starten, men nu føler hun sig fuldstændig energiløs og har hjertebanken og uro i kroppen om natten. Hvad er der på spil her?

3️⃣ Tone spørger til det personlighedstræk, hvor man er dygtig til at følge andres planer og retningslinjer men ikke formår at følge aftaler, man laver med sig selv. Hvorfor denne forskel og hvordan bliver man bedre til at stå til ansvar for sig selv?

4️⃣ Anja vil gerne spise Keto og tabe 30 kg men årtiers fedtforskrækkelse spøger i baghovedet. Hvordan giver man slip på den, når den er så indgroet?

Lyt med her >>

Seneste episode kan altid lyttes til i de 7 dages gratis prøveperiode, hvor du kan prøve de mange funktioner i MadbandittenPLUS-medlemskabet, imens du beslutter, om det er noget for dig.

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Episode 7 ude nu”

Skriv en kommentar