+ Episode 6: Tilbage på sporet

podcast sløret

Podcasten produceres eksklusivt til MadbandittenPLUS-medlemmer, men du kan altid lytte til sidste nye episode gratis i den gratis prøveperiode, hvis du ikke er medlem allerede. Start din prøveperiode og læs om alle fordelene, du opnår, for bare 1 krone om dagen: MadbandittenPLUS.

Kom tilbage på sporet efter en periode med for mange søde sager

I denne episode beskriver jeg, hvorfor det er så svært at komme tilbage på sporet efter en periode med mange søde sager. Et nyt studie, der blev publiceret i Cell Metabolism lige før påske, viste nemlig, hvordan en periode med mange søde sager ændrer vores hjernekemi, så lysten til flere søde sager er øget, mens lysten til den sunde mad er direkte nedsat.

Det er jo en skidt kombi, men det er samtidig noget mange af os har iagttaget på egen krop. Det er dog stadig nogle gange rart at få bekræftet sine egne oplevelser😁

I episoden kommer jeg rundt om, hvorfor det ikke er så ligetil for alle bare at starte med at spise sundt, og jeg giver samtidig mine egne bedste strategier til at komme tilbage på sporet efter en for lang periode i sukkerland. For selvom det ikke er nemt, er det selvfølgelig muligt.


Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem
Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem

Log ind her: