Episode 11 ude nu


Så er der et nyt afsnit af Madbanditten uden filter klar til dig.

Efter en kort snak om det nye danske diabetes-studie, der i sidste uge gav støtte til at folk med diabetes 2 kan spise LCHF, tog jeg hul på disse fire spændende problemstillinger:

Bæredygtighed

Anne føler, at hun bliver shamet for sine bæredygtighedsvaner, for hun bruger både energi og spiser kød. Hvordan kan man komme udenom at føle sig anti-bæredygtig, spørger hun.

Keto som vegetar

Helle vil gerne spise Keto men er vegetar. Kan de to egentlig overhovedet forenes?

Virker Keto bedre for mænd?

Kasper og hustruen er gået på Keto sammen. Kasper taber sig hver uge mens det går langsomt for fruen. Virker Keto bare bedre for mænd?

Er Keto egentlig farligt g hvordan kommer man ud af det?

Anders spiser Keto men er blevet nervøs for, om han egentlig gør skade på sit helbred og vil faktisk gerne ud af det. Hvordan gør man det?

Lyt med her >>

Husk at du selv kan stille spørgsmål, du gerne vil have, jeg tager op her: Spørgsmål til podcasten

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Episode 11 ude nu”

Skriv en kommentar