Episode 10: Om sliktrang og snacks, protein og kolesterol


Så ligger denne uges underholdning klar. Denne gang med disse fire spændende problemstillinger:

Ustyrlig sliktrang efter vægttab på 50 kg

Gitte har tabt 50 kg på Keto men oplever nu ustyrlig sliktrang. Hvordan kommer hun af med den igen, så alle kiloene ikke kommer tilbage?

Hvordan får man nok protein uden at få for mange kalorier?

Britha synes, det er svært at spise den proteinmængde, hun bør uden at kalorierne løber løbsk. Hvordan får man skåret ned i kalorieindtaget uden også at komme til at skære ned i proteinindtaget?

Aftencravings og snacktrang efter aftensmaden

Mads oplever cravings om aftenen efter aftensmaden og kommer tit til at spise der. Kan det hænge sammen med hans måltidsmønster med faste? Og hvordan slipper man af med snacktrangen om aftenen?

Kolesterol og Keto – og hvad kolesterolmålingen hos lægen viser

Lonnie spørger til kolesterol, både ift. Keto og ift. at forstå de målinger, hun får fra lægen. Så det blev til verdens længste snak om kolesterol🙈

Især sidste spørgsmål med kolesterol er jo både kompleks og kontroversielt og bestemt ikke noget nemt emne at tale om. Jeg forsøgte at komme omkring de særlige forhold, der er med os, der spiser Low Carb/Keto og samtidig nuancere kolesteroldebatten lidt. 

Lyt med her >>

Husk at du selv kan stille spørgsmål, du gerne vil have, jeg tager op her: Spørgsmål til podcasten

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Episode 10: Om sliktrang og snacks, protein og kolesterol”

Skriv en kommentar