En skidt dag, der endte godt


Sikke en dag. Hæslig start og pragtfuld afslutning. Det kræver vist en forklaring.

Frygteligt stressende formiddag på jobbet med aflevering af opgave inden deadline. Var sådan helt rødspættet og frantic og stormede rundt og trak vejret i små, korte stød. Da opgaven endelig blev afleveret, en halv time for sent (suk), drønede jeg ud og spiste frokost på 10 minutter, hvorefter jeg røg tilbage til PC’en for at bestille togbilletter til Jylland til i morgen, hvor jeg skal over og lave en produktpræsentation. Herefter kastede jeg mig op på cyklen for at nå til Frederiksberg i tide. For jeg skulle nemlig hen til Holistisk Institut og have en NADA behandling af Charlotte fra Sundforsjov. NADA er en afstressende akupunkturbehandling, som du kan læse mere om her. Og det var faktisk noget, jeg havde glædet mig til hele sommeren, så jeg var lidt ærgerlig over at komme helt stresset og fortravlet. Men Charlotte tog godt imod mig, og jeg kan godt afsløre, at hun er nøjagtig lige så skøn i virkeligheden, som hun er ovre på bloggen. Selve besøget vil jeg skrive mere om snarest, i dag vil jeg bare nævne, at det var skønt og afstressende, nøjagtig som lovet.

Da jeg kom ud derfra, skulle jeg videre mod Valby, hvor jeg skulle hente børn. Men så var der lige en sms fra den hjemmearbejdende mand, om at han havde hentet dem, afleveret mine biblioteksbøger og købt ind til aftensmad. Kan man andet end at elske ham? Da jeg kom hjem, havde han ovenikøbet købt en gave til mig, og den var ualmindeligt godt valgt. Nemlig denne:

Caroline Fibæks RAW Cake, som jeg netop havde haft lånt på biblioteket og kun modvilligt skilt mig af med igen, fordi den simpelthen er så indbydende og fuld af lækre kageopskrifter. Lillepigen har fx allerede udpeget, hvilken kage hun vil have til sin fødselsdag i november. Nu har jeg mit eget eksemplar, og jeg er stjerneglad.

Med til glædeshistorierne hører, at de polske håndværkere omsider var gået i gang med at rydde vores have for jord og byggematerialer, så der er håb for at vi snart igen har en have, der ikke ligner en kombination af en mudderpøl og en byggeplads. Hurra!

Nå. Men manden havde jo købt ind til aftensmad, og ungerne havde fået lov at vælge, og valget var faldet på burger. Surprise, surprise. So burger it is… Seriøse burgere. Ungerne, inkl. naboens dreng, var ellevilde.

Måske er det lidt usportsligt at publicere billede af naboens dreng, men han er bare så skøn…

Men min burger var jo lidt anderledes end de andres, men jeg kan godt afsløre, at det var luksusversionen i dag: god, stor hakkebøf, romainesalat, agurk, tomat, stegte svampe, bacon, stegt halloumi og bearnaisemayo og chilimayo i en skøn forening. Hvem savner burgerbollen? Ikke mig…

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “En skidt dag, der endte godt”

 1. Hej og tak for alle jeres søde kommentarer.
  @Trillian, jeg tror ikke bogen findes på svensk, men du læser jo dansk uden problemer, ikke? ;-)

  @Anne, normalt ville sådan en stresset dag for mig have endt med chokolade. Jeg giver Charlottes kyndige NADA behandling æren for at det ikke skete i går. Bearnaisemayo består af mayo (hellmanns), lidt sennep, hakkede skalotteløg, hakket (eller tørret) estragon og lidt bearnaiseessens. Forholdene smager jeg mig frem til. Det smager fortrinligt til både kød og grøntsager.

  Svar
 2. phhuuu for en dag du beskriver med en fantastisk avsluttning :-D Må bare si at din mann høres fantastisk ut….hehe når det gjelder boken skal jeg hinte til min mann også :-D

  Svar
 3. Pyh, de dage kender jeg alt for godt! Det er den slags, der ender i pizza, hvis man altså ikke har en fantastisk mand, der kommer og redder det hele (sådan en har jeg heldigvis også <3 )

  Bearnaisemayo lyder i øvrigt lækkert… Har du en opskrift?

  Stor hilsen
  Anne

  Svar
 4. Og lyder som om at dagen alligevel blev dejlig – burgeren lyder god- jeg har endnu ikke fået prøvet halloumi som burgerbolle – men det må jeg snart ;)

  Svar
 5. Hoppas morgondagen blir bättre. Ser ut som att kvällen i alla fall blev bättre. Den där boken skulle jag gärna sätta tänderna i själv. Undrar om den är översatt till svenska?

  Svar
 6. Kære Jane
  Tak for dine skønne ord. Det var virkelig en fornøjelse af give dig en behandling, skønt at møde dig og jeg må sige, at du gik lige ind i mit hjerte :-) Sikke en fantastisk afslutning på en meget hektisk dag. Yang energi hele formiddagen og yin hele eftermiddagen – det kalder jeg balance ;-)
  Kram Charlotte

  Svar