En sølle familie


30 timers arbejde overstået på tre dage. Det ville jo være ok, hvis jeg bare var mig selv og ikke også havde et hektisk liv på hjemmefronten, der også skulle passes. Eller hvis jeg kunne gå på helligdag med en følelse af at have set bunden af bunkerne. Not. Til begge dele. Meget arbejde og travlhed er sjovt, og så sker det lige pludselig, at man tipper over på den anden side. Og der er det bare meget arbejde. Er dog stadig i en slags denial, hvor jeg tror jeg kan arbejde mig ud af det. Jow, jow…

Og manden i huset, som måske har arbejdet 60 timer på 3 dage -overdrivelse fremmer forståelsen – gik lige i sort til morgen. Og det er jo ikke så godt, når det sker. Så middag på restaurant og biografbesøg blev aflyst. Til fordel for pølsegryden i flødesovs fra fryseren. Jeg synes altså, at nogen skylder mig noget her.

Men på den gode side så er det jo fridag i morgen, og vejret bliver pragtfuldt. Og ungerne er bare totalt søde og sjove for tiden. Og hvor slemt er det hele så egentlig lige?

Menuen i dag har ikke været til at prale af. Og der blev ikke taget nogle billeder. I grove træk så det sådan ud:

Morgenmad (var kampsulten)

Omelet af tre æg med kanel og kardemomme, husk og mandelmel, stegt i smør. Fiskeolie fra Nordic Naturals i lidt grøntsagsjuice.

Formiddag

lidt mandler

Frokost

Kyllingebryst uden skind med tilbehør af cherrytomater, agurker og salat. Nærmest lissom i start 90’erne, hvor fedtfattig kyllingesalat (uhauha, nej tak til dressingen) var sagen, og man ikke kunne forstå, at man aldrig blev helt mæt. Eller at man blev sulten igen efter 30 min. I dag skyldtes den fedtfattige ret, at kantinen næsten var tømt for mad, da jeg kom tilbage fra møde, og det var de usle rester, jeg spiste. Jeg blev hverken mæt eller tilfreds af den frokost. Prøvede at tage en bid ost, men blev bare aldrig helt glad. Var i øvrigt dødstresset og skulle i et andet møde, så det var ikke en god måde at spise på)

Eftermiddag

En tyk skive manchego og mandler (mange). Distortion startede gadefesten lige udenfor vinduet, og jeg blev endnu mere stresset af ikke at kunne få arbejdsro, og der blev dødvarmt på kontoret fordi vi ikke kunne åbne vinduerne pga. larmen. Og jeg kom i tanke om, at jeg ikke havde drukket noget vand hele dagen. Dårlig, dårlig følelse i kroppen. Men glemte igen vandet.

Aftensmad

Pølsegryde fra fryseren med asparges til. Det var fint nok men altså ikke ligefrem den restaurantmiddag, jeg havde kalkuleret med. Jeg havde i stedet drømt om lammekotelleter med friske grøntsager og tzatziki. I stedet pølsegryde. Hmm…

Dessert

Mørk chokolade. For meget. Håber jeg kan sove i nat.

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “En sølle familie”

Skriv en kommentar

  1. Sikke nogle øv dage du har haft- stort cyberknus og sende gode sunde vibrationer til hele familien……
    så taler vi ikke om at jeg har drukket lidt rigelig øl, spist stor pt rejechips torsdag aften og en kæmpe is på Nysted havn vel ;)

    Svar