En aften på BioMio


Som sagt, så gjort. Når man har madlede, må man jo få andre til at lave maden til sig. Og da ungerne var taget afsted i sommerhus med farmor og farfar, så jeg mit snit til at lade mig invitere på BioMio. BioMio er et af mine yndlingsspisesteder i København. Et økologisk spisehus med fokus på gode råvarer og smagfuld mad. Jamen, what’s not to like? Og som jeg før har indrømmet, er jeg vanemenneske, når det kommer til restaurantvalg, og selvom København bugner af lækre restauranter, som jeg godt gad prøve, ender jeg tit de samme steder.

Måske var det madleden, måske var vi uheldige, men jeg synes ikke lige, at maden imponerede i går. Jo, den var smuk, men jeg synes, den lod noget tilbage at ønske på smagsfronten. Men jeg har spist der masser af gange, og der skal mere end en halvkedelig oplevelse til at holde mig væk. Jeg vil lade billederne tale for sig selv.

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “En aften på BioMio”

Skriv en kommentar