Efterårsmad – lune retter til efteråret


Det er tid til lækker efterårsmad. Efteråret er over os, og jeg er nok ikke den eneste, der trænger til noget lækkert comfort food at varme mig på! Når det rusker udenfor, er det dejligt med lækker efterårsmad på tallerkenen.

Efterårets råvarer er jo skønne og byder på en masse kål og svampe. Det kan du også se i mine udvalgte efterårsopskrifter herunder. Der er desuden varmende supper, noget, jeg virkelig selv elsker her i det kolde halvår.

Maden om både efteråret og vinteren er jo skøn! Og derfor får du her nogle af mine bedste efterårsopskrifter, lige til at lune sig lidt på her i efteråret. Der er 10 opskrifter i alt, 6 skønne hovedretter, 2 slags tilbehør og 2 lækre desserter med efterårets råvarer.

10 skønne efterårsretter:

2 slags tilbehør til efteråret

2 skønne efterårsdesserter

Efterårmad og efterårshumør

Hvis du har læst med længe her på Madbanditten, er det nok ikke nogen overraskelse, at de mørke måneder ikke ligefrem er min favorit tid på året. Mit stemningsleje daler simpelthen og det starter allerede her i efteråret.

Det efterårsblues bekæmper jeg blandt andet med lysterapi og det synes jeg har en smule effekt. Du kan finde alle mine indlæg om vinterdepression lige her.

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Efterårsmad – lune retter til efteråret”

Skriv en kommentar