Efterårsmad – lune retter til efteråret


Det er tid til lækker efterårsmad. Efteråret er over os, og jeg er nok ikke den eneste, der trænger til noget lækkert comfort food at varme mig på! Når det rusker udenfor, er det dejligt med lækker efterårsmad på tallerkenen.

Efterårets råvarer er jo skønne og byder på en masse kål og svampe. Det kan du også se i mine udvalgte efterårsopskrifter herunder. Der er desuden varmende supper, noget, jeg virkelig selv elsker her i det kolde halvår.

Maden om både efteråret og vinteren er jo skøn! Og derfor får du her nogle af mine bedste efterårsopskrifter, lige til at lune sig lidt på her i efteråret. Der er 10 opskrifter i alt, 6 skønne hovedretter, 2 slags tilbehør og 2 lækre desserter med efterårets råvarer.

10 skønne efterårsretter:

2 slags tilbehør til efteråret

2 skønne efterårsdesserter

Efterårmad og efterårshumør

Hvis du har læst med længe her på Madbanditten, er det nok ikke nogen overraskelse, at de mørke måneder ikke ligefrem er min favorit tid på året. Mit stemningsleje daler simpelthen og det starter allerede her i efteråret.

Det efterårsblues bekæmper jeg blandt andet med lysterapi og det synes jeg har en smule effekt. Du kan finde alle mine indlæg om vinterdepression lige her.

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Efterårsmad – lune retter til efteråret”

Skriv en kommentar