Det er tid til lækker efterårsmad. Efteråret er over os, og jeg er nok ikke den eneste, der trænger til noget lækkert comfort food at varme mig på! Når det rusker udenfor, er det dejligt med lækker efterårsmad på tallerkenen.
Efterårets råvarer er jo skønne og byder på en masse kål og svampe. Det kan du også se i mine udvalgte efterårsopskrifter herunder. Der er desuden varmende supper, noget, jeg virkelig selv elsker her i det kolde halvår.
Maden om både efteråret og vinteren er jo skøn! Og derfor får du her nogle af mine bedste efterårsopskrifter, lige til at lune sig lidt på her i efteråret. Der er 10 opskrifter i alt, 6 skønne hovedretter, 2 slags tilbehør og 2 lækre desserter med efterårets råvarer.
10 skønne efterårsretter:
- Krydret oksegryde
- Stroganoff med kylling
- Cremet græskarsuppe med smag af Thailand
- Svampesuppe med stegt salsiccia-pølse
- Shepherd’s pie med blomkålsmos
- Svenske kødboller med brun sovs og blomkålsmos
2 slags tilbehør til efteråret
2 skønne efterårsdesserter
Efterårmad og efterårshumør
Hvis du har læst med længe her på Madbanditten, er det nok ikke nogen overraskelse, at de mørke måneder ikke ligefrem er min favorit tid på året. Mit stemningsleje daler simpelthen og det starter allerede her i efteråret.
Det efterårsblues bekæmper jeg blandt andet med lysterapi og det synes jeg har en smule effekt. Du kan finde alle mine indlæg om vinterdepression lige her.
0 kommentarer til “Efterårsmad – lune retter til efteråret”