Dressing med mandelsmør


Denne opskrift på dressing med mandelsmør har den lækreste cremede konsistens og med et lille asiatisk pift en virkelig lækker smag. Og så er den mælkefri og perfekt til dig, der spiser mælkefrit eller som ikke tåler laktose.

Dressing med mandelsmør

Dressing med mandelsmør

Føj til favoritter Udskriv Pin
8 personer
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienserne sammen i en skål. I starten vil det virke lidt klumpet og som om ingredienserne ikke samler sig, men bare rør videre. Til sidst får du en lind masse.
  • Hæld dressingen på glas eller flaske. Opbevar køligt men helst ikke i køleskab.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Asiatisk inspireret dressing med mandelsmør

Jeg har tit lavet dip og dressinger med peanutbutter, men jeg har altid bedre kunne lide mandelsmørret. Det er lidt sværere at skaffe men når jeg endelig har det, bruger jeg det altid til lækre dressinger eller dip.

Du kan bruge alle slags mandelsmør men jeg har brugt den hvide mandelsmør fra Monki, som simpelthen er længder lækrere end stort set alle andre, jeg har smagt. Jeg kunne snildt spise det med ske uden noget.

Her har jeg dog rørt det op med vand, lime, hvidløg og tamari (glutenfri sojasauce) for en lækker asiatisk dressing. Brug den på salater eller som dip til grønt.

Flere dressinger

Mangler du mere inspiration til lækre dressinger og dips, så gå ombord i min opskriftsamling her: Dips, dressinger og pesto

Tit skal der jo netop ikke meget andet til end en lækker dip eller dressing til at løfte måltidet til nye højder. Herhjemme er særligt shawarmachilien i høj kurs, og det var også solskinsdippen engang, men den er lavet med solsikkesmør, og det er ikke til at opdrive. Jeg må teste, om det fungerer med mandelsmør også.

Dressing med mandelsmør
Dressing med mandelsmør

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • færdige madplaner, jeg laver
  • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
  • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
  • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Dressing med mandelsmør”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?