Dressing med mandelsmør


Denne opskrift på dressing med mandelsmør har den lækreste cremede konsistens og med et lille asiatisk pift en virkelig lækker smag. Og så er den mælkefri og perfekt til dig, der spiser mælkefrit eller som ikke tåler laktose.

Dressing med mandelsmør

Dressing med mandelsmør

Føj til favoritter Udskriv Pin
8 personer
|
10 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienserne sammen i en skål. I starten vil det virke lidt klumpet og som om ingredienserne ikke samler sig, men bare rør videre. Til sidst får du en lind masse.
  • Hæld dressingen på glas eller flaske. Opbevar køligt men helst ikke i køleskab.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Asiatisk inspireret dressing med mandelsmør

Jeg har tit lavet dip og dressinger med peanutbutter, men jeg har altid bedre kunne lide mandelsmørret. Det er lidt sværere at skaffe men når jeg endelig har det, bruger jeg det altid til lækre dressinger eller dip.

Du kan bruge alle slags mandelsmør men jeg har brugt den hvide mandelsmør fra Monki, som simpelthen er længder lækrere end stort set alle andre, jeg har smagt. Jeg kunne snildt spise det med ske uden noget.

Her har jeg dog rørt det op med vand, lime, hvidløg og tamari (glutenfri sojasauce) for en lækker asiatisk dressing. Brug den på salater eller som dip til grønt.

Flere dressinger

Mangler du mere inspiration til lækre dressinger og dips, så gå ombord i min opskriftsamling her: Dips, dressinger og pesto

Tit skal der jo netop ikke meget andet til end en lækker dip eller dressing til at løfte måltidet til nye højder. Herhjemme er særligt shawarmachilien i høj kurs, og det var også solskinsdippen engang, men den er lavet med solsikkesmør, og det er ikke til at opdrive. Jeg må teste, om det fungerer med mandelsmør også.

Dressing med mandelsmør
Dressing med mandelsmør

Skal jeg hjælpe dig i gang med Keto?

Få hjælp fra mine madplaner, komplette kostplaner til vægttab eller mit populære Keto kursus.

Se mere her >>

 

0 kommentarer til “Dressing med mandelsmør”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?