Do not try this at home…


Well, fattigrøvstemaet tog lidt overhånd, da jeg i en søndagsåbent Superbest endte med at købe en frossen lakseside fra Royal Greenland i protest over at selvsamme Superbest tilsyneladende har vurderet, at det der økologi, det ikke er noget, der er nødvendigt at sælge. Det kunne jeg harme over længe. I stedet vælger jeg bare at handle andre steder.

Laksesiden fik selskab af noget lækkert tilbehør, og det var sådan set heldigt, eftersom fisken faktisk ikke var umagen værd. Den var tør og sej, og den mærkelige krydderiblanding på toppen hjalp ikke til på oplevelsen. Men tilbehøret, det var i orden. Champignon og hvidkål på panden med hvidløg og persille og en håndfuld revet øko Vesterhavsost fra Thise rørt rundt i til allersidst. Det løftede måltidet lidt.

PS: Superbest har i øvrigt mange fine og gode forretninger med lækkert udvalg. Fx den i Rotonden ude i Hellerup. Det er jo nærmest som at komme i et større fransk supermarked (hvis man altså lukker øjnene for priserne). Her i 2500 er det til gengæld en trist fornøjelse. Jeg skal ikke kunne udelukke at udvalget følger klientellet. Suk…

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Do not try this at home…”

Skriv en kommentar

  1. Hej. Jeg har en lekseside jeg gerne vil have hel i ovnen. Men aner ikke hvor lang tid eller hvor varmt den skal have det, uden at den bliver tør. Kan du hjælpe lidt?
    På forhånd tak
    Hilsen Esther

    Svar